Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 599 skatījumi

nekada gadijuma neirejiet no Eco Rent , uz iemaksato depozitu neceriet ka dabusiet atpakal,

Auto un transports » Automašīnas

Izireju auto no Eco Rent un it ka viss normali, atveda un savaca no lidostas, pirmkart auto nebija tas ko orginali gribeju nomat, otkart viniem nav tadas iespejas ka maksat ar karti, nacas 400 euro maksat skaidra un ieskaitot drosibas naudu.Ja kaut kadas problemas tad ka lai pierada ka esmu maksajusi vai ari ja drosibas naudu vini nevelas atdot man pat nav nekada pieradijumu ja velos griezties pie bankas, tikai lapele-ta saucamais ligums. Dabuju auto nobruacu 2 nedelas, viss ok,(pirms nodevu auto iebraucu auto mazgatuve un pazaudeju prieksejo numuru zime, izkatijas ka numura ramitis uz punkiem vien turejas) nu protams ka vini to ieveroja, es viniem paskaidroju ka iespejams auto mazgatuve palicis. Atslegas atdevu, un vini teica ka sazinasi ar mani kad atradis numura zimi. Ta joprojam gaidu lai kads sazinas ar mani un gaidu ar maisu savu iemaksato depozitu. Pasi ari vini teica ka ne vien vienam klientam ta gadijies ar nozaudetam numura zimem. Nezinu,skatieties pasi -es neuzticos vairs!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lapeli - līgumu pirmkārt vajadzētu izlasīt un iepazīties ar savām tiesībām un pienākumiem.
Iedeva citu auto - nav forši. Nevar samaksāt ar karti - neērti, bet nekas nav pārkāpts jo obligātais maksāšanas līdzeklis ir skaidra nauda.
Numurs nebij "kārtīgi" piestirpināts arī nav patīkami no viņu puses, bet diez vai jebkādas pretenzijas jūs varat izvirzīt, jo bieži nomas līgumi ir bez apdrošināšanas vai ar pašrisku.
Starp citu numuru un tehniskās pases maiņa izmaksā ap 60EUR nozaudēšanas gadījumā.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.