Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

F e y a . . .

+1393

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1701 skatījumi

Atsauksmes par Mazda 626.

Auto un transports » Automašīnas

Vēlos iegādāties savā īpašumā automašīnu Mazda 626 hečbeku 1998- 2000 gadam. Kādas atsauksmes?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Man pašam bija vecā, 1995. gada Mazda 626. Nobraucu gadu un nomainīju tikai vienu svečvadu un aizmugurējos amortizatorus. Ziemā leca jebkādos mīnusos, tādā ziņā viss ok.

Tā 626, ko tu gribi pirkt, pūst krietni vairāk. Protams, ja jau nopērk nedauzītu/nekrāsotu, gan jau nav tik traki, bet vispār puvums Mazdām ir slimība. Egila variants ir kaut kāds brīnums. :D

Visādi citādi: plusi ir tādi, ka Mazdām no visiem japāņiem ir lētākās daļas. Ja neesi izlutināta ar nez kādām prasībām, tad normāla, ekonomiska, parasta mašīna, kas nav ne ar ko laba un ne ar ko slikta. Principā japāņu Opelis. Tik maz viņas uz ielām nemaz nav un daļas atrast nav problēmu. Priekš tā gada mašīnas viņas arī ir lētas.

Ja patīk, pērc.

pirms 9 gadiem  

F e y a . . . , pirms 9 gadiem :

Paldies par info ...

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Iespējams ,ka no rūsēšanas pasargājusi nebrukšana tos 7 gadu ,it seviški ziemā.Piemēram bremžu diski bija tā pierūsējuši ,ka nevarējām izkustināt un nācās ņemt pa vienam ritenim nost ,lai saspiestu bremžu cilindrus dziļāk.Suportus pārlasīju pilnībā un bremžu diskus uzliku jaunus.Tagad bremzes ideālas.Pēc to 7 gadu stāvēšanas , mašīna pieleca no pus apgrieziena!!!Pamazām jau parādās izžuvušo gumiju problēmas.Pamazām mainām.Arī vārstu blīvslēgi būs jāmaina, jo no rītiem iedarbinot drusku dūmo.

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Nu jā, 7 gadi jau ir ilgs laiks. Paveicās, ka salons nav apaudzis ar pelējuma sēni no mitruma vai vēl sazin kas...

Es zinus divus cilvēkus, kuriem ir diez gan pajauna Mazda 6 (varētu būs ap 2004. gadu), un abām tām mašīnām rūsas daudzums priekš tā gada ir neticami liels. It sevišķi ap bagāžnieka vāku.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Salons ir ideālā stāvoklī - mašīna piederēja sievietei un bija sakopta pārdošanai , bet pircējs neatradās, kamēr mans sievas onkolis neiegāja pie kaimiņa un saruna nenonāca līdz Mazdai :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Manā īpašumā ir bijušas sešas mazda, piecas no tām 626, šobrīd jau 4 ar pus gadus lietoju 626 97.gada (modelis Gf 1997-2002) Remontēju vienreiz gadā, pēc skates izlaboju vieninieku vai vieniniekus un vis. Mazdai protams ir arī daži mīnusi- visas rūsē un visas ēd eļļu, salons paskaļš. Kopumā mašīna ļooti laba, ja brauc prātīgi, tad ir ekonomiska, ļoti praktisks salons, labas gaismas, labas bremzes. Ļoti iesakām pirkums.
P.s GF ļoti atšķirās no priegšģājēja.

pirms 9 gadiem  

F e y a . . . , pirms 9 gadiem :

Paldies par informāciju .

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
:) Šovasar atdzīvināju vienu 626 Mazdu hečbek ar 2.0l motoru.Tā bija nostāvējusi ārā 7 gadu!!! Tā gan ir '94 gada, bet pabrīnījos ,ka nav nemaz rūsējusi.Visa apakša kā jaunai.Savedām kārtībā un tagad dēls priecīgs braukā.
Pāris reizes izbraucu - nebija ne vainas.Ērta ,kustīga mašīnīte.
Spriežot pēc tā cik šo mašinu ir joprojām uz ielām - laikam populārs un iecienīts modelis.Arī detaļas ir pieejamas utt.
Hečbekam ir ērti ka var nolaist sēdekļus un diezgan daudz ielikt salonā.Arī bagažnieks ir neparasti liels.

pirms 9 gadiem  

F e y a . . . , pirms 9 gadiem :

Man vairāk interesē jaunākā Mazda 1998-2000 gadam, viņas pamaz uz ceļiem redz.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Es domāju ,ka būtiskas starpības nav.Nedaudz savādāki lukturi un arī motors škiet citādāks. Mazdas vispār skaitās nesliktas mašinas.
Nu ko F e y a - remontēsim Mazdu ? Ar Nissanu +/- tikām skaidrībā :D

F e y a . . . , pirms 9 gadiem :

:) Vēl joprojām braukāju, manam Nissanam motrīts čīkst un grab/vienā vārdā, ar pirmo auto iegrābos/, bet pabraukt var, tur problēmu nav, ja neskaita to, ka dažreiz man viņa ir ņipra/2.0i motors/, dažreiz tāda kā "aizmigusi" .. Būšu jau pieradusi ... Bet gribas jau braukt kā visi- mašīnīte "murrā"" nevis grab, un neviens nepievērš man pastiprinātu uzmanību ...

Tāpēc arī radās doma par citu auto, "iekrita" acī Mazdiņa .....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.