Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1093 skatījumi

Kā pārbaudīt automašīnu no Holandes?

Auto un transports » Automašīnas

Vēlos iegādāties automašīnu no Holandes, bet gribu uzzināt varbūt kāds ir saskāris ar www.autoDNA.lv ? vai kādu citu automašīnas vēstures pārbaudes pakalpojumu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jo CSDD no Likuma viedokļa ir''bezpeļņas organizācija''--tas pats SIA,tikai pat 2 km attālumā ''sāk no jebkura auto iekasēt ''bezpeļņu ''..................

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ko īsti gribi pārbaudīt ? Auto vēsturi vai tehnisko stāvokli ? Diezgan jēdzīgi var ''pārbaudīt '' vēsturi CSDD,bet arī tur mēdz būt ''brīnumi'',jo CSDD pēc tam''nolec'',ja auto ir bijis ''slīkonis'' vai viņiem ''nebija info'', BET ir vismaz ar ko tiesāties,ja varēsi pierādīt nepatiesas info sniegšanu. Ar mistiskiem SIA--tas ir bezceris !!!

pirms 9 gadiem  

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

savulaik viens mans paziņa nopirka tikko no prāmja noceltu auto no Holandes, oficiāli reģistrēja CSDD ,nobrauca pa LV divus mēnešus,bet pārdošanas brīdī auto arestēja,bet džeks diezgan ilgi nokļuva ''atbildīgā glabātāja''statusā,kad naudas nav,auto lietot nedrīkst u.t.t Izrādījās,ka vienā no LV ostām tam auto ''piedzima'' radinieks---kaut citā krāsā un nedaudz cits modelis---bet toties ar CSDD papīriem. Nepērc auto Holandē !!! Nopirksi sev piedzīvojumus ! Tas mans padoms.

Arial bold kursīvā, pirms 9 gadiem :

Un?
... ir zināmi daudzi gadījumi, kad cilvēki ir tikuši pie akurāt tādiem pat kreņķiem ar Latvijā pirktu auto;
tad iznāk:
- Nepērc auto Latvijā!!! Nopirksi sev piedzīvojumus!
Tā?

(Cilvēku māņticībai nav robežu.)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.