Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 678 skatījumi

Parking ticket UK ar latviešu numuriem

Auto un transports » Automašīnas

tiko 20 minūtēs kamēr iegāju mc donalds dabūju Parking Ticket uz 65 - 130 paundi... Londonā...
kādam ir bijusi saskarsmet ar kautko tādu? kas notiksies ja nemaksās? tagad noteikumi kautkādi mainījušies un datubāzes dala vai nedala? rakstītājs nebija policija bet parking warden, un uz soda kvīrts kļūdaini norādīta auto krāsa, rakstīts zaļa bet man gaiži zila, un nav rakstīts no kuras valsts tikai Foreign, auto nav modelis bet tikai marka, un nummurs itkā pareizs bet bez domuzīmes, tur var kautko apstrīdēt vai vispār nav jēgas?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es domāju, ka viss ir kārtībā un ja nav uzlikts klamburs, netaisies auto reģistrēt UK vari neuztraukties.
Auto krāsai nav tik liela nozīme, tāpat arī modelim nav nozīmes, jo viss ir fiksēts foto. Domuzīme neskaitās. Apstrīdēt nevajag un nevajag reaģēt. Tāpat nevajag iedomāties, ka tādā vietā kā Londona varēs braukt kur iegribas, uz neko neskatīties un visur mētāt savu sadzīves tehniku. Tāpat Rīgā un citās lielpilsētās. Sašņorēs uz aizvedīs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilnīgi pareizi,pašam nav ko uzprasīties.Ja uz LV nekas neatnāk,viss OK,ja atnāk tad arī samaksāsi.Pie tam tā summa ir pārāk niecīga,lai viņi ķēpātos ar piedziņas procesiem no citas valsts pilsoņiem.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viennozīmīgi atbildēt uz Jūsu jautājumu nevar, jo katrs gadījums ir individuāls un rīcība ir atkarīga no jūsu goda prāta, kā arī konkrētā pārkāpuma apstākļiem un statusa valstī. Enforcement officer pārstāv privātu uzņēmumu, kas iekasē soda naudas par parkošanās pārkāpumiem Council uzdevumā. Līdz ar to soda naudas piedziņu var veikt tikai caur tiesu civiltiesiskā kārtā, tā ka maksāt vai nemaksāt ir atkarīgs no jūsu goda prāta, varbūtība, ka jūs tiksiet izsaukts stāties tiesas priekšā ir tuva nullei. Ja jūs esat Lielbritānijas rezidents, tad, protams, būtu vēlams cienīt likumus valstī, kurā jūs dzīvojat. Lielbritānija katru gadu zaudē simtiem miljonu mārciņu nesamaksātu un neiekasējamu pārkāpumu dēļ, tā savkārt ir nauda, ko Councils varētu izmantot jaunu Council mājokļu būvniecībai, pabalstu izmaksai saviem iedzīvotājiem, ielu labiekārtošanā un sakopšanā, utt.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.