Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 970 skatījumi

Eņģeļacis- vai ir kādi aizliegumi?

Auto un transports » Automašīnas

Uzstādīju savam E36 eņģeļacis kas deg dažādās krāsās (RGB).
Vai ir kādi aizliegumi vai ierobežojumi, par kuriem būtu jāzin?
Ir dzirdēts, ka mūsu ""draugiem" nepatīk krāsu dažādība, vai par to var saņemt sodu?
Zinu, ka TA ar eņģeļacīm nenokārtot.
Paldies jau iepriekš.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Artis Leilands

+267

 
Uz labāko atbildi un plašām zināšanām jautājumā nepretendēju, bet, pēc tā, ko saka TA inspektori, galvenā problēma ir tā, ka spuldzes tiek lietotas plafonos, kas oriģināli nav paredzētas LEDiem, Xenoniem un ko nu vēl tur mēdz likt. Ja plafons (laikam gan no krievu valodas vārds) ir sertificēts lietošanai ar uzstādītajām spuldzēm, problēmām nevajadzētu būt.

Gan jau kāds speciālists pateiks precīzāk.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ne tikai lukturu rotāšana pēc principa "jaungada eglīte" ,bet jebkura nerūpnieciska lukturu papildināšana ir aizliegta un var likt maksāt sodu. Man bija paša liktas eņģeļacis / vienkārši balti aplīši / ,kas darbojās kā gabarīti, bet lika izņemt :( Kā man paskaidroja TA , ne visiem ir sapratne ko drīkst atļauties darīt ar lukturiem un ko nē - tādēļ tika aizliegta jebkāda pašdarbība.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var jau būt ,ka neprotu spaidīt taustiņus....bet viens mans komentārs par šo tematu pazuda baigi fiksi. Lieta tāda,ka lai rastu atbildi uz uzdoto jautājumu, vēlams ieskatīties Ceļu satiksmes likumā ( laikam tā viņu sauc) sadaļā par TA (apskatēm) un tur var atrast visu par priekšējiem ,aizmugurējiem pamatlukturiem un papildus lukturiem. Problēma ir tikai viena---nav LV nevienas TA stacijas vai ''apkalpošanas punkta'',kurā spētu izmērīt gaismas intensitāti kaut lietotam IVECO,kur nu vēl jaunajiem VOLVO vai RENAULT auto. Tas viss ir subjektīvi !!! Mēs 3 draugi ( ar dažādām zināšanām un pieredzēm auto pārvadājumos un šajā sfērā vispār ) tā arī nevarējām(varbūt nemācējām ) atrast atbildi. Lai izdodas !!!

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.