Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 843 skatījumi

Jautājums par autogāzi.

Auto un transports » Automašīnas

Šodien nopirku mašīnu, tagad būs daudz jautājumu. :D Mana pirmā mašīna ar gāzes iekārtu. Lieta tāda, ka tikko pēc pirkšanas testam uzpildīju 20 litrus (bija galīgi tukšs balons, bija jau automātiski pārslēdzies uz benzīnu). Nedaudz pabraukāju un izdomāju, ka uzpildīšu līdz malām. Atkal iegāja 20 litri un pēc tam gāja ļooooti lēni. Aptuveni 10 sekunžu laikā iepilēja par 6 centiem. Balons 60 litri. Tagad nav laika, piektdien dzīžu uz gāzes kantori, bet varbūt kāds var pateikt, kādas izplatītākās vainas tur var būt, jo gluži vienkārši es varbūt kaut ko nepareizi daru? Tad, kad iet uz gāzi, tad iet bez problēmām. Nekas neraustās un neniķojas. Paldies!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Filtri ir ciet,un nesuc degvielu. Nomainīs un būs ok,varesi baku nobraukt aptuveni 50 no 60 litriem līdz nullem nenobrauksi kā benzīnu.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ticamāk filtri jānomaina. Tas izmaksās līdz 30 Euro. Ja iekārta gāzes jau kādu laiku ir un iepriekšējais noteikt nav mainījis.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.