Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 987 skatījumi

Kāds plus un mīnus auto ar 4 pakapju pārnesuma kārbu(automāts) . 2008 gada auto.

Auto un transports » Automašīnas

Paldies.
A.

Pirms 7 gadiem

Salidzinajuma ar 5 pakapju kārbu,jo izbrina kamdēļ 2008 gada auto ir tikai 4 ātrumi automāta. Nevis 5 vai vairāk šāda gada auto. Chrysler 300c 2.7 benzins.

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Janka kamēr tu jāsies ar savu pēdējā modeļa luksus auto ziemā meža vidū baltā kreklā un šlipsē, bet es kažokā ar kurbuli uzgriezīšu un dzerot siltu ļergu braukšu pie sievas nojāties, a tevi pliku pavasarī atradīs tavā pēdējā modelī nosalušu, tikai ar kurbuli un ar malku kurināmu veco dampi iesaku.

pirms 7 gadiem  

JanKa, pirms 7 gadiem :

Paldies, esmu pietiekami izbraukājies ar kurbulējamiem auto, kuriem pilns bagāžnieks rezerves daļu, gan pārsalis, jo vajadzīgas rezerves daļas tomēr nav bijis līdz. Pēdējos desmit gadus braucu ar jaunu tomātu, "piedzīvojumu" šo gadu mazāk kā agrāk mēneša laikā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Atšķirības ar 4 vai 5,6 pakāpju kārbu mazas. Kraiseri izsenis ražo 4 - pakāpju, tāpēc tās viņi ir ietrenējušies taisīt.
Plusi - komforts, labāks uzrāviens, vieglāk uzsākt kustību kalnā, sastrēgumos.
Mīnusi - eļļa jāmaina. To izdarīt nav dārgi, jo mainās vieglāk kā dzinējā.
Daudzkur var izlasīt, ka automātu drīkst vilkt, tikai lēni, mazus gabalus, BET aizmirsti to. Varbūt citas markas drīkst vilkt, kraislerus automātus DRĪKST vilkt tikai ar IESLĒGTU DZINĒJU, jo tiem kārbā ir sūknis, kas dzenā eļļu. Ar izslēgtu dzinēju eļļa netiek dzīta, tāpēc kārba strādā bez eļļas. Tāpēc ja kas lūzt, jāmeklē evakuators. Bet ir jāskatās uz to pozitīvi - nevajag meklēt draugus, paziņas kas aizvilks. Izsauci evakuatoru un viss. Nevienam neesi neko parādā. Turklāt, ziemā nemaz nedrīkst vilkt pēc csn.
Ja kārbu speciāli nelauzīsi, tad nevajadzētu bojāties. Kraisleriem vājā vieta ir smadzenes. Tā " kaste" starp kārbu un dzinēju. Tāpēc, ja kas lūzt, drīzāk būtu jāmeklē elektriķis nekā kārbu serviss.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Kādus plusus un mīnusus? Salīdzinājumā ar ko? Ar mehāniku, vai ar piecpakāpju automātu?
Par pirmo gadījumu - neredzu nevienu iemeslu, lai pirktu mehāniku. Mehāniskā kārba ir tikai konservatīviem cilvēkiem. Dārgi? Muļķības. Mehāniskajās sajūgs ir jāmaina, bet automātam - eļļa jāmaina. Bet salūzt var abi. Mehāniskā pat daudz biežāk.
Bet otrajā gadījumā - starpību nezinu.

pirms 7 gadiem  

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 7 gadiem :

Salidzinajuma ar 5 pakapju kārbu,jo izbrina kamdēļ 2008 gada auto ir tikai 4 ātrumi automāta. Nevis 5 vai vairāk šāda gada auto. Chrysler 300c 2.7 benzins.

Aivars Šķila, pirms 7 gadiem :

Jāni tīrākās muļķības, viennozīmīgi mehaniskā labāka, bija man automāts, nonīka lēnām un problēmas vairāk kā vajag, piemērs, ziemā pārsūcās auto, uzšlepēt nevari, ņemi un nosalsti, bet ar mehanisko uzvelc, otrs, iestrigsi, atkal jāšanās, un daudzi citi iemesli lai tādu nepirktu tāpat kā auto ar dīzeli, bet izvēle jau katram sava.

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Cilvēks raksta ka grib 2008.gada, nevis sačakarētu lūzni.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

...tātad gandrīz 9 gadus vecu mašīnu ;) Mans viedoklis ir - jo vienkāršaka sistēma, jo drošāka un lētāka eksplotācijā.
Mehānisko sajūgu nav nācies mainīt nevienai savai mašinai 36 gadu laikā. Spararatu maiņa gan mehāniskajām ,gan automātiem ir līdzīgās cenās.

JanKa, pirms 7 gadiem :

Aivars, jocīgs vai, jāņem auto ar kurbuli! Nav kaimiņš ar traktoru jāmeklē!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.