Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

мαґ١s żְ

+1750

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2032 skatījumi

Velosipēdista tiesības..

Auto un transports » Cits

Nav man autovadītāja apliecības (ir tikai kaut kad sen priekš auto tiesību likšanas nokārtota teorija, kas laikam oficiāli iekš CSDD/LV likumdošanas nekur netiek atsevišķi atzīmēts) un nav man arīdzan nekādas velosipēdista tiesības.
Gribu pirkt riteni un sākt pārvietoties pa Rīgu ar velosipēdu un jautājums tātad ir tāds - vai man pēc idejas ir kaut kas jākāro, lai dabūtu kaut kādu tur papīru un ja jā tad varbūt jūs ziniet kur tas jādara un cik tas izmaksā un cik ilgā laikā izdarāms?
Un jautājuma otra daļa ir kas man draud un cik reāli draud par to, ja es neko tur nekārtoju un mani uzrauj pogainie un es nepaspēju aizlaist lapās? :D Tnx!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Sākumā gan labāk izlasi noteikumus, tad pildi šo testu tik ilgi, kamēr100% pareizas atbildes un dodies uz CSDD!
http://csnt.csdd.lv/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ja gribi būt ļoti apzinīgs,tad dodies uz CSDD-tur nokārto pāris jautājumus teoriju,samaksā nelielu naudiņu(neatceros cik-dēls kārtoja) un būs tev ''vāki''-kā baltam cilvēkam...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Es jau kādus 30 gadus braukāju ar velosipēdu pa Rīgu un velosipēdista tiesības man nekad nav bijušas un nekad neviens nav tās prasījis. Pogainie mani nekad nav mēģinājuši ķert, jo viņiem taču citi darbi ir svarīgāki, tā ka vari braukt droši. Vienīgais no kā jāsargās ir velosipēdu zagļi un dažādas drazas un stikli uz ielas, kas var kaitēt riepām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Neesmu drošs, vai kkas nav mainījies, bet kad es pirms pāris gadiem tās liku, bija par velti (vai arī kkādas kapeikas bij jāsamaksā, bet neatceros) un vnk jāiziet testu uz pc... ;) Nav nekas sarežģīts, vnk tie galvenie noteikumi - nedaudz pamācoties viss būs ok... ;)

Ja noķer - nezinu - daudz esmu braukājis apkārt un tā arī nekad tās tiesības neesmu ņēmis līdzi (vienmēr aizmirstu) un nekad neviens man tās nav prasījis... ;)

pirms 14 gadiem  

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

Paldies Raimond un Kasi par atbildēm. Tad jau laikam - whatever, better smoke weed 'n feel free :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.