Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

мαґ١s żְ

+1750

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1912 skatījumi

Kāda ir Jūsu attieksme pret 'Rīgas Satiksmes' kā pasažieru pārvadātājkompānijas darbības konceptu un personālu?

Auto un transports » Cits

http://zinas.nra.lv/video/653-riga-kontrolieri-piekauj-bezbiletnieku-ekskluzivs-video.htm

Vai esat arī paši saskārušies ar ko līdzīgu? Un vai arī pavasarī/vasarā turpināsiet izmantot 'Rīgas Satiksmi' un svīst pārpildītos, reizēm, atvainojos, bomžu aizmīztos, transportīdzekļos, izbaudot visai apspriežamas kvalitātes apkalpojošā personāla attieksmi?
Kādi ir jūsu principi, attieksme un cik daudzi no Jums pievērsīsies veselīgākam un taupīgākam dzīvesveidam aizstājot 'Rīgas Satiksmes' pakalpojumus ar, piemēram, velosipēda izmantošanu?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Es regulāri pilnīgi ignorēju Rīgas satiksmi un tikpat regulāri, pat ziemā, pa Rīgas ielām pārvietojos ar velosipēdu. Tagad es pat nezinu cik maksā biļete un bēdīgi slaveno e-talonu esmu redzējis tikai pa televizoru. Ja visi rīkotos tā kā es, tad Rīgas satiksme drīz vien bankrotētu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
bemhens sucks... Labprātāk neizmantotu šo aferistu pakalpojumus,bet spiesta lieta. Būtu jālikvidē kaut kā tas monopols.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anda Mei

+3606

 
5gadus tusējos pa Rīgu un vismaz pēdējos 4us no tiem regulāri (kādreiz pat 3-4 reizes dienā, bet visbiežāk divas - turp un atpakaļ) gāju no Teikas uz centru ar kājām. jo man nepatika tā stresainā transporta pārbāztība. un arī cilvēku attieksme. pasažieri turklāt man vienmēr ir traucējuši daudz vairāk nekā darbinieki. piem., tie eee "puikas", kam patīk pielīst tuvu klāt un vibrēt vienā ritmā ar tramvaju gar manu ee muguru.. arī daži mani draugi, pareizāk sakot: draudzenes, kas ir iedzimtas rīdzinieces mēdz ļoti pretīgi, paštaisni izturēties tieši pret kontrolieriem - izklausās smieklīgi, kad sēdi kā piepe bez biļetes un saki, ka tāpēc, ka nav naudas, bet tai pat laikā esi no galvas līdz kājām nokāries ar dārgu bling bling un firmas somām..

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

bet attiecībā tieši uz RS - man ĻOTI nepatīk, ka viņi nedomā nākotnes perspektīvā, nu vismaz kādus gadus 5us uz priekšu: kā citādi lai izskaidro, ka vispirms tiek nopirkti jauni talonu komprastieri, bet tūlīt pat atkal tiek nomainīti uz e-taloniem?!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu kāda var būt attieksme? Nosodoša. Bet kaķa lāsti debesīs nekāpj.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neesmu par vardarbību, taču nedz video, nedz jautājums, nedz tas kā to atspoguļojusi prese nav korekti! Pārpildīti transporta līdzekļi ir visu lielo pilsētu ikdiena. Sabiedrisko transportu izmantoju regulāri un nekad neesmu sastapies ar nekādām rupjībām, dzēlībām, grūstīšanos, kaušanos, utt. no biļešu kontroles puses. Biļešu kontrole notiek pieklājīgi un profesionāli. Par pārvietošanos sabiedriskajā transportā ir jāmaksā un "it kā piekautās" personas ir bez biļetnieki, kuri ne tikai kārtējo reizi "aizmirsa" samaksāt, bet arī sāka vicināt dūres un pierādīt savas tiesības. Pateicoties šādu personu rīcībai, man kā Rīgā dzīvojošai personai no saviem nodokļiem ir jāsedz ne tikai dotācijas Rīgas Sabiedriskajam transportam, bet arī jātērē valsts polcijas jau tā trūcīgais budžets izskatot šādas negodīgu cilvēku sūdzības!

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

SIMTPROCENTĪGI PIEKRĪTU. vnk simtprocentīgi!!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Man neatmaksājas turēt velosipēdu dzīvoklī, lai izbrauktu reizi vai divas nedēļā no mājas uz centru, tā ka izmantošu vien maršrutniekus un citu sabiedrisko transportu.

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

good for you ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.