Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1722 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Savādi gan, man arī parasti izdilst 5. 6. un 7. ātrums, bet pārējie gandrīz nemaz nenodilst, jo tos ļoti reti lieto. Ja veikalā var nopirkt atsevišķi vajadzīgos zobratus, tad varētu nomainīt, bet tikai neesmu redzējis. Protams būs jāmaina pie reizes arī ķēde.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atkarībā kāda kasete.Ir kuriem var mainīt,un salikt kādus un cik lielus zobratus pats vēlas.Bet ja ir galīgi lētais gals,tad būs vien jāpērk jauna visa kasete.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Glupais

+2639

 
Cik noprotu, tie ir velosipēda zobrati. Viņu izjaukt protams var un ja paveicas, salikt kopā atpakaļ arī var, vienīgais nepieciešama speciāla zobratu atslēga, ar kuru no ass zobratu gala var atskrūvēt zobratus. Pie viena, ja reiz atskrūvēti zobrati, iesaku samainīt arī gultņus. Speciālo atslēgu var dabūt velosipēdu veikalos, nav dārga.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ķēde un priekšējais zobrats arī visticamāk būs nodiluši un jāmaina, par to vai zobratus var atsevišķi nopirkt gan nemācēšu atbildēt.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.