Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1593 skatījumi

kā tikt uz Arēna Rīga no Pļavniekiem ?

Auto un transports » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
No Pļavniekuem līdz Arēnai Rīga ar auto var tikt braucot pa Deglava ielu, tālāk aiz Deglava tilta pie luksofora nogriežamies pa labi uz Pērnavas ielu un braucam taisni, aiz Brīvības ielas tā maina nosaukumu uz Zirņu ielu. Nākošajā krustojumā aiz Valdemāra ielas griežamies pa kreisi un pabraucot nelielu gabaliņu jau būs redzama Arēna Rīga.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ar 3 autobusu, galapunkts Katlakalna ielā, otrā pietura Saharova ielā ap Mego, trešā Rudens iela uz tās pašas Saharova iela, tad Ilūkstes/Keldiša krustojumā. Brauc līdz pieturai "Tallinas iela" Brīvības ielas un Tallinas stūris - pirms Jaunās Ģertrūdes baznīcas. Būs apmēram kilometrs jāpaiet kājām. Vispirms nedaudz paejot autobusa braukšanas virzienā uz centru pirms baznīcas pa labi pa Tallinas ielu. Pēc krustojuma ar Miera ielu (pārejot pāri tramvaja sliedēm) Tallinas iela būs partapusi Briāna ielā un mainīs virzienu, turpini iet līdz nelielam parkam, bet ne tālāk par Palīdzības ielu - tas ir pēdējais brīdis, kad atkal uz labo griesties. Tā vai savādāk vajadzētu nonākt Valdemāra un Mālpils ielas krustojumā, kur jāšķērso Valdemāra iela un jāiet pa Mālpils ielu līdz ieraudzīsi savu galamērķi. Briāna ielā var nogriesties pa labi arī mazliet ātrāk un iziet caur Supernetto uz Valdemāra ielu, tad gan jāpiet kādi 100m centra virzienā līdz pirmajam luksofaram pie Mālpils iela.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.