Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1253 skatījumi

Pieņemsim, ka man patīk dzert un braukāties ar velosipēdu. Kas notiek, ja es atsakos pūst trubiņā un arī asinis nedodu. kāds ir MAX sods?

Auto un transports » Cits

Auto šoferiem ir par pilnu programmu - sods, cietums un tiesības 2gadi, bet riteņbraucējiem kā? agrāk bija 50 ls un pūtiet man ļipā.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Šobrīd ir tā: "Par atteikšanos no medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmes pārbaudes —
uzliek naudas sodu velosipēda un mopēda vadītājam simt divdesmit latu apmērā, bet cita transportlīdzekļa vadītājam piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no astoņsimt līdz tūkstoš latiem un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem."
Tātad, tev velosipēdistam par ļipā nepūšanu 120Ls. Auto gadījumā arī sods ir mazliet savādāks kā esi iedomājies: 10-15 dienas arests , 800-1000Ls un 4 gadi bez tiesībām, kas abos gadījumos ir vienāds ar maksimālo sodu par transportlīdzekļa vadīšanu virs 1.5 promiļu reibumā.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

tad jau sanāk, ka uzliek sodu bez pierādījumiem?

JanKa, pirms 13 gadiem :

Pierādījums - pārbaudāmā vēlme nepakļauties policijas likumiskajām tiesībām un pienākumiem.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Arturs Bents

-20

 
Tevi ietupinaas aiz resteem uz muuzu tu alkaan! :D

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.