Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ķirsis

+299

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2067 skatījumi

Vai privatdetektivi nodarbojas ar tādām lietām kā nozagtu mantu(dārgs velosipēds,motocikls,automašīna) atrašanu un atgūšanu ?

Auto un transports » Cits

manā gadijumā tas ir dārgs(naudas izteiksmē) vello.

vai kāds zin kādas ir ~izmaksas par viņa pakalpojumiem ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Uz policiju ne vienmēr var paļauties,tas īpaši attiecināms uz mazajām mantām.Ar auto nodarbojas apdrošināšanas firmas,par velosipēdiem diez vai kāds tagad skries un meklēs.Bandīti arī neparakstīsies par dažiem simtiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nodarbojas, taču esiet uzmanīgi un piesargieties no visiem parādu atguvējiem un privātdetektīviem, kas samaksu prasa pirms darba izpildes. Jebkuru mantu vai finanšu līdzekļu atgūšana maksā noteiktu procentu no summas vai priekšmeta vērtības, parastā takse ir apmēram 15% un tā ir jāmaksā tikai tad, kad nauda vai lieta ir atgūta. Pirms tam tiek noslēgts līgums ar pakalpojuma sniedzēju. Ja nekas atgūts netiek, tad arī nekas jāmaksā nav.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ja Tu esi gatavs maksāt, tad manuprāt varētu nodarboties ar atrašanu. Atgūšana gan jau ir policijas ziņā un ja mēģināsi atgūt uz savu roku, vari iepīties nepatikšanās.

pirms 12 gadiem  

Ķirsis, pirms 12 gadiem :

maksāt esmu gatavs saprāta robežās.par atgūšanu uz savu roku tas ir pilnīgi izslēgts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
paga , tu iedod informāciju par zagli policijai, un viņi liek mīksto? tad jau sanāk, ka var zagt visu ,kas ienāk prātā un doties uz igauniju? kaut kas tur nav tīrs.

pirms 12 gadiem  

Ķirsis, pirms 12 gadiem :

nezinu kas tur netīrs.velo pardodas jau otro reizi un kaut kā no policijas es lielu palīdzību nesagaidīju.tapēc arī jautāju par privātdetektīvu.

Māsters, pirms 12 gadiem :

Policijai vairak patik redzami pieradijumi.
Man vairakus gadus atpakal ari nozaga velo no veikala prieksas, un biju izsaucis policiju.
Mekleju es savu velo pa tirgiem, sludinajumos. Atri vien ss.lv uzduros pec skata tadam velo ka manejais, un gribeju jau pats ciemos braukt pie shaa. Bet kad mani izsauca uz policiju panemu lidz izdrukatas bildes no ss.lv paradiju policijai. Un taa es un vel tris slepenpolichi braucam pie ta pardeveja 'ciemos'. Bet izradijas ka tas nav mans velo.
Palidzibu no pashas policijas vari negaidit, viss jadara pasham.

Ķirsis, pirms 12 gadiem :

es viņiem jau paradīju gan adresi kur tirgojas gan fotogrāfijas kur tirgo un kā mans iskatās .var redzēt ka tas Tiešām ir tas pats vello.diemžēl pats nēesmu LV .

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
tas varētu pārsniegt tava velosipēda cenu. bet ja tev paveiksies kā detektīvu dabūt profesionālu velosipēdu zagli, tad tam vajadzētu atrasties samērā īsā laikā , kas attiecīgi samazinās izmaksas.
nākamreiz ieteiktu investēt naudu labai atslēgai. starp citu, u veida tērauda stieņa atslēgas ir vislabākās.

pirms 12 gadiem  

Ķirsis, pirms 12 gadiem :

izsagts no dzīvokļa.

esmu atradis zagli.atrodas Igaunījā , bet neko pats nevaru izdarīt un policīja man diez ko nepalīdz.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Varbūt tādēļ,ka neesi savu velosipēdu reģistrējis,tādēļ policija nevēlās ar to nodarboties!?Patiesībā man arī šī sistēma nepatīk,ka zini kurš,bet neviens tev nepalīdz.Tāds pat variants man ir zināms vieniem ar automašīnu,kur pašiem bija jātiek galā,bet par laimi veiksmīgi!Veselus 7 mēnešus ārdījās,bet izcīnīja!

Ķirsis, pirms 12 gadiem :

registrcija tas ir viens ,bet vēl lieta ir tas ka ir ielauzies privātīpašumā un tas ir diezgan liels pārkāpums.un tās neskaitāmās atbildes "mēs jums piezvanīsim" jau vienkārši tracina.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Uz priekšdienām ja vien tas tev ir aktuāli,iesaku ņemt komplekso īpašuma apdrošināšanu.Apdrošinot dzīvokli,komplektā vari apdrošināt arī atsevišķi dārgākas mantas,arī velosipēdu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.