Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1180 skatījumi

Labdien. Man tads jautajums, vai drikst atstat savu masinu pie savas privatmajas vartiem, bet ne paraleli celam un zogam, a perpendikulari?

Auto un transports » Cits

Labdien. Man tads jautajums, vai drikst atstat savu masinu pie savas privatmajas vartiem, bet ne paraleli celam un zogam, a perpendikulari tam? Mums sanak ta, ka iet cels, un uzreiz maju zogi, nekadu gajeju cela tur nav. Zinu ka var likt ta ___=___, bet vai drikst to darit ta ___||___? (_ ir zogs, = ir masina).

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai domā par jaunu vārtu iegādi? Vārtu Veikals piedāvā dažādu tipu vārtus un žogus privātmājām un citiem projektiem. Piedāvājumā plašs materiālu un stilu klāsts, kas ļaus jums izvēlēties ideālo risinājumu tieši Jūsu mājoklim. Vairāk info šeit- https://www.vartuveikals.lv/produkcija

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vēl kādu laiku atpakaļ vārtu automātika tika uzskatīta par greznību un liecināja par tās īpašnieka prestižo statusu. Taču šodien, kad automatizētās iekārtas pārliecinoši integrējas mūsu dzīvē, automātizācijas risinājumi kļūst arvien pieejamāki un pieprasītāki.

Vārtu automātikas sistēmas uzstāda privātmājās, lauku un dārza īpašumos, garāžās, tirdzniecības un rūpniecības ēku teritorijās, nodrošinot aizsargātu, maksimāli komfortablu un viegli kontrolējamu piekļuvi īpašumam. Daudzie ieguvumi, ko nodrošina vārtu automātika, kļūst acīmredzami jau tūlīt pat pēc uzstādīšanas!

https://www.bft-automation.lv/vartu-automatika

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
CSN "130. Transportlīdzekļus atļauts apstādināt un novietot stāvēšanai vienā rindā paralēli brauktuves malai. Motociklus bez blakusvāģa, mopēdus un velosipēdus atļauts novietot stāvēšanai divās rindās."
Tā ka tikai paralēli, ja nav speciālas zīmes.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
lohiem lohu problēmas...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

«Zinu ka var likt ta ___=___, bet vai drikst to darit ta ___||___?»
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Nu lai butu kaut mazliet saprotams, par ko iet runa)))) ja es varetu pielikt bildi, ta ari izdaritu))

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Jā jā, es saprotu. :D Tikai palīdzēt, diemžēl, nevaru. Pēc idejas jau mašīnas ir jāliek paralēli ceļam, bet tai pat laikā ļoti daudzi atstāj mašīnas ___||___ pie savām mājām un man liekas, ka neviens nekādas soda kvītis par to neliek. Nu vismaz man tā šķiet. :)

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Man ari ta liekas, bet viens kaimins laikam ir 100% parliecinats, jo katru dienu liek savu masinu ta, ka 1/2 no cela ir slegta... bet otraja puse tur jau izveidojas baseins, un ja pirms tam masina bija nomazgata, pec tada baseina tu izbrauc no turienes jau ka no laukiem. Meginaju parunat, lai vins ka visi liek savu masinu paraleli celam, nu bet... Tur ir tada lieta, ka cels sakas uzreiz zem zoga, nekadas zales starp celu un zigu nav, nu ja ir, tad kadi 20 sm)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.