Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Artūrs Sīkais

+398

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 926 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Atstiep akji liidz kristaalbumbai lai var zinaat kaadam skaitiitaajam jaadzen stundas.... :D
Taada aparaata reaali nav vismaz orgjinaala un oficiaala, bet ir zinaashanas kaa to dara .... Jau dziitu stundas vismaz man nekaadu aparaatu nevajag, taapat kaa tam lai vinjas bremzeetu.... Viss atkariigs tikai no skaitiitaaja principa,tas ir no taa kas vinjam dod impulsu ka jaskaita.... un kaa... Atpakalj grieshana ir kjeepiigaaka padariishana.... vieglaak straadaat bet izdariit lai neskaita..... Savlaik taa tehnika draazta kameer garantijas laiks ir.... Bet kaa jau saku .... taas ir zinaashanas.... Un jaaa-vinjas arii maksaa.....:)

pirms 12 gadiem  

Artūrs Sīkais, pirms 12 gadiem :

Man vajag bobcatam 2008 uzdzīt viņas lai priekšnieks redz ka esmu kko strādājis... es zinu ka ir aparāti kas uzdzen km bet vai ir priekš motorstundām?

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

A tev shamam elektroniskais vai mehaniskais skaitiitaajs.... Kjipa displejaa raada vai paartinas uz rulliishiem kaa spidomtraa kilometri..... Un vispaar jau labaak uzraksti man draugos....... A to sheit priekshnieki ar skatiities kaadam var bet negribeetu ka tie paaraak izgliitojas.....Un chaljus iegaazt ar negribaas... Kaa nekaa taa muusu maize ar desu ir.....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.