Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vnk Super

+206

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1155 skatījumi

Kā izvairīties no foto radariem?

Auto un transports » Cits

Kur internetā var redzēt foto radaru atrašanās vietas, kas piedāvā servisu šo informāciju nogādāt uz tel., kādas ierīces var izmantot pret tiem u.c.?
Protams, ka foto radari ir mūsu drošībai un ātruma ierobežojumi ir jāievēro vienmēr, tieši tāpēc tie ir novietoti vietās, kur ļoti svarīgi ievērot ātruma ierobežojumus un efektīvāk ātrums tiek ievērots, ja mēs jau iepriekš zinām, kur tie atrodas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Lietotāju - autobraucēju uzturēts serviss ir Waze.com Bet savos ikdienas maršrutos jau zināms, kurās vietās radari parādas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ārvalstīs pirktie tom tomi brīdina par radariem.

pirms 12 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Kā tie var brīdināt par pārvietojamajiem radariem Latvijā?

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

he he... Latvijā pirktie nebrīdina, ne? :oDDDDDDDDDDDD

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Liela speciāliste šai lietā neesmu un Latvijā neesmu lietojusi tom tomu,tā ka nezinu.Ziemas sezonā vispār auto man stāv garāžā, tā ka tās radaru šausmas vēl priekšā. Bet ar Francijā pirktu braucu cauri daudzām Rietumeiropas valstīm un visur signalizēja tomtoms pirms radara, ieskaitot arī Poliju un Lietuvu.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Brīdināt brīdina, bet brīdina arī Latvijā pirkts Tomtoms, taču ne viens ne otrs nebrīdina par radariem Latvijā, jo šobrīd pie mums tiek izvietoti tikai pārvietojamie fotoradi.

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nu tad autobraucējiem jācīnās, lai arī pie mums izvietotu stacionārus radarus, kā tas ir visur pasaulē, nevis te ākstās un aptīra autobraucējus par ātruma pārsniegšanu 1 km apmērā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tieši tā. Es ikdienas maršrutos vairs nelietoju Waze, jo tāpat zinu, kur ir gaidāmi sastrēgumi, un kur varētu stāvēt radars. Ja Wazē neviens nav atzīmējis, ka konkrētā vietā stāv radars, tad tas nav iemesls, lai es tur neuzmanītos. Bet, ja es braucu pa ikdienā reti lietotiem ceļiem, tad gan slēdzu Wazi.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.