Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

MārisA

+535

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1796 skatījumi

TomTom vai Navigon?

Auto un transports » Cits

Kura navigācija ir kvalitatīvāka un pilnīgaka? Es apkārt klausos ka Navigon nedaudz lētāks un kvalitātes ziņā neatpaliek no TomTom.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tomtomam ir ļoti kvalitatīvi aparāti, bet latvijas karte slikta. Pārējā eiropa ir ok. Lētāks variants un ar ļoti labām kartēm ir kāds no ķīniešu aparātiem ar IGO programatūru. Bet ar navigāciju ir tāpat kā ar auto. Vieman patīk mercedes citam žigulis. Braukt var ar visiem. Pa lielam gaumes lieta. Vairāk info iekš www.ienaciet.lv Uzrakstiet vai zvaniet. Vienmēr pakonsultēs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Usiks

+1334

 
Nav nekas labāks par ebay nopirkto ķinīzeri ar IGO 8.3... , karte daudz reiz labāka kas tomtom un navigācija arī, izmēģināti vairākas ierīces , bet lētais ķinīzeris ieliek visiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Navigon karšu bāze ir galvas tiesu pārāka par TomTom, savukārt navigacijas ziņā, viņš Latvijā nedaudz iepaliek un pamatā aiz viena iemesla - nepiedāvā izvairīties no zemes ceļiem. Es jau n gadus lietoju Navigon, un TomToms ir iemests dziļā atvilktnē.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

nu manā izpratnē izvairīšanās no zemes ceļiem ir mīnuss, nevis pluss... :oDDD
Pārdod man tomtomu!

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Pirksi? Ja pirksi pameklēšu. Baterija gan atteja, bet citādi strādā. Kā jau teicu, izvairīties no zemes ceļiem piedāvā tieši TomTom un tas ir tavā ziņā to ieslēgt vai nē. Navigonam tādas iespējas nav, bet to kompensē augsti detalizētās kartes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.