Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2167 skatījumi

vai epilepsijas slimnieks var iegut autovadītāja tiesibas

Auto un transports » Cits

vai epilepsijas slimnieks var iegut autovadītāja tiesibas? pat ja nav lēkmju? un kaut vai uz automāta kārbas? man vairs papīros viņu pat nekonstatē..

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Niks

+120909

 
Var.
http://www.lvportals.lv/?menu=doc&id=220808
Precizēta epilepsijas slimnieku veselības pārbaude
Transportlīdzekļa vadītāju, kas slimo ar epilepsiju, novēro tik ilgi, līdz lēkmes nav bijušas vismaz piecus gadus. Ja gada laikā personai lēkmes neatkārtojas, tā drīkst vadīt transportlīdzekli. Noteikumi paredz, kādi vēl kritēriji jāizvērtē, lai noteiktu, drīkst vai nedrīkst pacients vadīt transportlīdzekli. Tā, piemēram, personai, kurai epilepsijas lēkmes ir bijušas tikai miegā, var atļaut vadīt transportlīdzekli uz termiņu, kas nepārsniedz vienu gadu. Ja tiek konstatēti lēkmju gadījumi nomodā, atļaut vadīt transportlīdzekli var tikai tādā gadījumā, ja lēkmes nav bijušas viena gada laikā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja Tev "vairs papīros viņu pat nekonstatē", tad jau Tu neesi epilepsijas slimnieks un neredzu iemeslu kāpēc nevarētu iegūt autovadītāja apliecību.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domāju ka var jo pazīstu personīgi cilvēku kurš ir daltoniķis(neatšķir krāsas) un ir ieguvis vadītāja apliecību.

pirms 12 gadiem  

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Mīnusus varat nelikt,ja šaubaties varu nosaukt vārdu,uzvārdu,dzīves vietu.Te Latvijā ir iespējams viss(ja ir tikai nauda un sakari)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ej nu izkontrolē visus,ja cilvēks dzīvo kaut kur privātmājā,laukos,tur arī strādā,kurš tad to izkontrolēs!?Zinu vienu,kuram liedza,jo epilepsija notika tieši darbā,kaut kur pusgadā reizi,bet mājās cik zinu vēl papildus 2 reizes šajā posmā ko ārsti pat nezināja.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.