Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 995 skatījumi

Vai lifan mopēdus ieteicams pirkt

Auto un transports » Cits

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ķīniešu auto kvalitāte esot jūtami uzlabojusies (tas no krievu autožurnāliem). Domāju, ka līdzīgi varētu būt ar mopēdiem.
Pieļauju domu, ka nebūtu ieteicams iegādāties vecu ražojumu.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Bet caur kuru valsti plūst ķīniešu produkcija un kas ir ieinteresēts celt preču reputāciju.Protams,ka tas ir izdevīgi Krievijai.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieteicams laikam ka nebūtu, palasot forumos "i recently bought a 250 lifan, which looks great but runs badly, when opening the throttle its starts to accelerate then hit flats spots in all gears, almost as though i'm over revving, if i throttle down it picks up at some point and goes off with me hanging on like a cartoon character! changed the plugs, no difference, any advise for a pure novice to motorbiking?Also anyone know best place for spares for these bikes, please dont say the skip!" Un atsauksmes par lifan ražojumiem nav viens no labākajiem bet ir arī daži apmierināti klienti ar iegādāto Lifan produkciju.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.