Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 886 skatījumi

ja man automašiinas vairs fiziski nav un nav nonjemta no uzskaites kas notiek ar manu nenomaksāto ikgadeejo autotransporta nodevu?

Auto un transports » Cits

maš'ina praktiski izjuka braucot un atdevu to par simbolisku samaksu, turklaat nevaru nevairs dabuut ne ne to kam to atdevu ne nr z,imes vai arii tehniksko... vai tas tagad nozīme ka pēc gadiem x man pienāks rēķins par nesamaksātu autotransporta nodevu vairāku simtu /tuukstošu izteiksmē???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nodeva cik atceros jāmaksā par pēdējiem 2 gadiem. ja mašīna stāv 5 gadus un gribi iziet TA, tad nodeva būs jāsamaksā par pēdējiem 2 gadiem.
savukārt es vairāk uztrauktos par situāciju, ka tas indivīds ar Tavu auto notriec uz gājēju pārejas mammu ar 2 bērniem un pamet mašīnu notikuma vietā. Kā Tev liekas, kam mēģinās piesiet krimināllietu...?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pie iepriekš teiktā varu piebilst, ka problēmas būs, jo norakstot tagad vajag arī izziņu, ka mašīna nodota lūžņos. Svarīga sastāvdaļa ir rūpnīcas nummuru izgriešana, ko savukārt lūžņu pieņēmējam jānodod.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Paskaties e.csdd.lv http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informacija/preses_relizes/?doc=1114 tur var norakstīt auto bez maksas, ļoti iespējams, gan, ka būs vajadzīgs tehniskās apliecības nr utt...
Darot to CSDD: http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/ka_nonem_no_uzskaites_transportlidzekli_/?doc=695 nāksies samaksāt 4.73 par to ka tev nav apliecība un 1.21 par norakstīšanu.
Nodevu nevajadzēs maksāt, ja auto arī nenorakstīsi. Bet! Viss labi kamēr labi, tomēr var sanākt nepatikšanas, piemēram, ja ar taviem numuriem kāds izraisa avāriju un aizbēgt no notikumu vietas vai ielej degvielu un aizbrauc nesamaksājot. Lai gan no otras puses, numurus tu nenodosi un skaidrošanās šādu situācijās būs jebkurā gadījumā, būs auto norakstīts vai nē.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.