Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2197 skatījumi

D kategorijas vadītāja apliecība. Cenas.

Auto un transports » Cits

Man autobusi ir kā pornogrāfija un viens no maniem nelielajiem mērķiem ir dabūt D kategorijas vadītāja apliecību.

Varbūt kāds zina, kādas īsti ir tās cenas par praktiskajām nodarbībām? Atradu kaut kādas autoskolas mājas lapā, ka 12 Ls par 40 minūtēm. Tā vispār reāli var būt? Tas autobuss cik degvielu norij, plus vēl instruktoram kaut kas paliek, plus vēl apliek ar nodokļiem.

Vienkārši neticu, ka par tādu summu tas atmaksājas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kādu 800 LVL šis projekts, kas saucas D kategorija Jums izmaksās par visu kopā, ja vien nokārtosiet visus pārbaudījumus ar 1. reizi. Profesionālās kategorijas visas ap šo summu grozās, neatkarīgi vai tā ir D vai C kategorija, vai F.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

A es biju uzgājis kaut kādu lapu (vot neatceros, diemžēl, tās autoskolas nosaukumu), kur bija rakstīts, ka teorija ir 50 Ls un braukšanas stunda 12 Ls. Tā kā braukšanas stundu minimālais skaits ir 15, tas kopā būtu 50 Ls + 12 Ls x 15 = 230 Ls. Nu un vēl tur tie gala eksāmeni.

A kāpēc 800 Ls? Kas to summu sastāda tik lielu?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Neticiet viņiem, viņi melo, jo ja pateiktu īsto summu, tad nebutu, kas mācās, tēvs tikko nokārtoja D kategoriju, viņam izmaksāja ap 900 LVL, paziņa pirms gada nokārtoja F kategoriju - forvarderu operators, arī ap 800 LVL ar visām braukšanām un eksāmeniem, utt.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Īstenībā jau summa ir adekvāta, jo tā ir vidējā autobusa vadītāju mēnešalga, ja tiksiet strādāt uz kāda tūristu autobusa pa blatam, tad vispār dzīvosiet kā pasaka, brauksiet pa Eiropu ar ērtu jaunu autobusu, gulēsiet viesnīcās, ēdīsiet restorānā kopā ar saviem tūristiem un vēl saņemsiet ap 1500 latiem mēnesī.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu skaidrs. Tad par dārgu. Jo lieta tāda, ka man tās tiesības reāli nevajag (t.i., es netaisos strādāt par šoferi), bet es labprāt viņas tāpat vien nokārtotu, jo man nenormāli patīk autobusi.

Bet, ja runa ir par 800 Ls, tad esmu pārdomājis.

Paldies!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Nu, jā, tas ir dārgs prieks, bet, ja nedomājat strādāt, tad jau jums šī kategorija nav nepieciešama, vai tad pirksiet sev autobusu un vizināsieties ar autobusu? Ja ļoti gribas mācīties, tad jau var izvēlēties kādu citu pieejamāku transporta līdzekļa kategoriju...

kaspars saukums, pirms 12 gadiem :

nezinu kas ir jādara lai izmaksas uzvilktu līdz 800 latiem.pus gadu atpakaļ noliku D kategoriju un tas man izmaksāja nepilnus 400 latus

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Izmaksas 800,- LVL ietver arī digitālo karti un 95. kodu, kas jaunajuem D kategorijas autovdītājiem ir jākārto obligāti, bet vecie vēl kādu laiku var braukt bez.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Pieejamāki transportlīdzekļi nav tik forši, kā autobuss. :D Kamēr citi bērnībā gribēja kļūt par kosmonautiem, es gribēju braukt ar autobusu.

Mareks Sorokins, pirms 10 gadiem :

Jā tā varētu būt, kaut gan presto mājaslapā rēķinot mazāk sanāk http://www.autoskola-presto.com/d_kategorija

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Paskaties šeit - https://bkategorija.com/

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

D kategorijas vadītāju apmācība http://autoskola-eksperts.com/d-kategorija/

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šajā mājaslapā vari uzzināt par D kategorju http://autoskola-eksperts.com/

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rūdis Saims

+40

 
Man liekas ka par maz 12 ls. Es Tev ieteiktu salīdzīnāt autoskolu cenas un paņemt vis reālāko. Paskaties šajā lapā - http://www.autoskolas.com autoskolas kuras salīdzināt

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.