Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

dina klava

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 792 skatījumi

par iebrauksanu latvija ar francu nummuriem

Auto un transports » Cits

sveicinati--man tads jautajums--iebraucot latvijaa ar francu masiinu un francu nummuriem --kaut esam latvijas pilsoni,,bet diemzeel stradajam francijaa--vai sii masiina ir jaregistree latvijaa arii--par cik uztureesimies 2 nedeelas .?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja deklarētā dzīvesvieta ir Francijā, tad nav jāreģistrē Latvijā un jāmaina numuri.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
http://www.iauto.lv/art/15717/42
No 1.jūlija Latvijā spēkā stājas grozījumi ceļu satiksmes likumā, kas aizliedz Latvijas iedzīvotājiem vadīt ārzemēs reģistrētus vieglos automobiļus.
..
Likuma grozījumos noteikti izņēmuma gadījumi, kuros Latvijas iedzīvotāji drīkst vadīt ārzemēs reģistrētu transportlīdzekli:
• ja transportlīdzekli vada Latvijas iedzīvotājs, kas ārvalstīs strādā algotu darbu, veic uzņēmējdarbību vai iegūst izglītību,
..
Visos augstāk minētajos izņēmuma gadījumos Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) būs jāsaņem atļauja piedalīties ceļu satiksmē. Atļaujas saņemšana paredzēta divos posmos:
..

pirms 11 gadiem  

Niks, pirms 11 gadiem :

Uzsākot dalību ceļu satiksmē Latvijā, transportlīdzekļa vadītājam tā jāpiesaka CSDD. To var izdarīt izmantojot elektroniskos pakalpojumus CSDD mājas lapā www.csdd.lv vai personīgi ierodoties kādā no CSDD nodaļām. Tajā mirklī transportlīdzekļu un to vadītāju reģistrā elektroniski tiks veikta atzīme par konkrētā transportlīdzekļa dalību ceļu satiksmē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.