Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3000 skatījumi

Vai eļļas lampiņas iedegšanās mašīnā (VW Golf 3, 1.8, benzīns, kods - AAM), var būt tikai dēļ zema eļļas līmeņa?

Auto un transports » Cits

Tātad pirms kāda laika bija saplīsusi eļļas filtra blīve un izpūsta ārā eļļa, sāka mirgot eļļas lampiņa. Uzreiz mašīna tika aizdzīta uz servisu un tika nomainīta eļļa. Tad viss bija OK. Pēc neilga laika pie uzsiluša motora atkal lampiņa sāka mirgot, uzgāzējot, vai tieši pretēji - atlaižot akseleratora pedāli lampiņa beidza pīkstēt un mirgot. Un tā ik pa brītiņam, bet tikai pie silta motora. Zem vārstu vāka izveidojušās arī mazliet eļļas putas. Līmenis arī turas un dzesēšanas šķidrums nepazūd. Tātad jautājums - kas varētu būt pie vainas? Eļļa par maz / par daudz? Nepareiza? Beigts sūknis? Ceru uz kāda pieredzējuša cilvēka atbildi! Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
lampiņa iedegas spiedienam sasniedzot nosacīti minimālo robežu,ja atmiņa neviļ,0,75 atm.iespējams,ka devējs piesārņojies,vai kā savādāk izgājis no ierindas.labums ir tas,ka zini ,ka strādā .nomainot eļļu palielinājās viskozitāte,tad arī nedega.izdarīt tu nevari neko un nez vai arī vajag,problēma visā lielumā būs,ja lampiņa degs jau pie vidējiem apgriezieniem.spiediens pazūd pamatgultņos un starpvārpstas buksēs,tās ir padilušas.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Melnais velns

+233

 
WV ir tada nianse ka sāk pīkstēt un mirgot pie 2000 apgriezieniem,uzgāzejot pazūd vai nometot apgriezienus,ja tā tev ir tad vari pārbaudīt spiedienu jo parasti aprauj šalles.Maza cerība -vari sameklēt Molulat priekš veciem motoriem ar to var novilkt vel gadus divus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neko no mašīnām nesaprotu, bet man kādreiz Omegai bija tāda figņa, ka eļļas līmenis bija normāls, bet tā lampiņa dega pie zemiem apgriezieniem. Ja uzdod gāzi, tad pie 2500 rpm pazūd. Kad apgriezieni nokrītas, atkal deg.

Man servisā pēc tam teica, ka ar līmeni viss ok, bet spiediens neesot bijis. Bet kādā veidā to problēmu atrisināja, es, ja godīgi, neatceros.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 
Manam autiņam tiko bija tas pats.Eļļa tik ai neputoja spiediena( dačiks ) bija beigts.Manam mitsim ir viens goifam varētu būt divi pārbaudi varbūt ter tā vaina.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Eļļas līmeni tač pats vari apskatīties izvelkot "šupu". Ja eļļa putojas, tas gan nav labi. Kaut gan ziemā var rasties kondensāts un var veidoties tādi kā puņķi.

pirms 11 gadiem  

Jānis Bērziņš, pirms 11 gadiem :

Nu eļļas līmenis uz mērtausta ir OK, bet lampiņa tāpat mirgo!

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Spiediena mērītājs varbūt gļuko vai arī pats spiediens nav pietiekams. Jebkurā gadijumā jāaizbrauc uz servisu, lai veči-speči uzmet aci.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.