Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viktors

+1557

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6230 skatījumi

VIN kods

Auto un transports » Cits

vai pēc auto VIN koda var uzzināt tā vēsturi? domāts lietotiem auto no ārzemēm.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Pēc VIN numura ražotāja autorizētos servisos var noskaidrot visu reģistrēto servisa vēsturi, kas kad un pie cik ir mainīts, kad veikta pēdējā apkope. Tiesa LV dažos autorizētajos servisos tas ir maksas pakalpojums un atkarīgs no tā darbinieka kurš paceļ telefonu.
Stāsti kas nāk no LV pārdevējiem mēdz ļoti atšķirties no tā kas ir reģistrēts šajās Datubāzēs, spidometru rādījumi neklapē, regulārās apkopes saturs(kas mainīts), citi remonti, kas veikti. Cik gadā īpašnieks ir nobraucis, cik ilgi mašīna jau stāv pa dažādiem plačiem, piemēram, pēdējā gada laikā nav ierakstu, bet pirms tam ir regulāras apkopes 2x gadā.

Ja īpašnieks ir servisējies neoficiālos servisos tad tajā DB nekas nebūs.
Servisa grāmatas jau tirgotāji māk eleganti uzražot, ražotāju datu bāzes saturu tik viegli vis nav modificēt.

Pārdevējs saka ka īpašnieks ir veicis "lielo apkopi" pirms pārdošanas eļļa, siksnas, filtri un kas nu tur vēl pienākās, bet minētajā datubāzē ir ieraksts ka mainīta tikai eļļa un filtrs....

pirms 11 gadiem  

Viktors, pirms 11 gadiem :

man arī liekas, ka daži auto tirgotāji šmaucas, jo apskatot vācu saitā w.w.w mobile.de , piemēram AUDI A6 dizel, noskrējieni 300-500 t km, bet pie mums standarts 220-230 t. ir pat 180 t., apskatījos vienu servisa apkopes grāmatiņu, ieraksti ar vienu rokrakstu, pat tinte vienā tonī un kvadrātveida zīmogi rindiņā, paziņa teica , ka Lietuvā tādas gr'matiņas var sapirkt pakām un rakstīt brīnumus

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es varu ieteikt VIN koda pārbaudi ar www.autoDNA.lv - šis pakalpojums pārbauda automašīnas vēsturi no ASV, Kanādas un Eiropas valstīm.
Pārbaudiet paši: www.autoDNA.lv Transportlīdzekļu Vēsutres Pārbaude

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
VIN kods tiek dots rūpnīcā un pēc tā var labāk saprast kāda tieši modifikācija ir tavai mašinai pērkot detaļas. Ar bijušajiem īpašniekiem tam nav nekāda sakara.Ja nu vienīgi pēc ši numura,kas ir namainīgs var izsekot tā bijušos īpašnieku,bet to varēs pateikt CSDD ,ja viņiem ir arī dati par mašinas bijušajim īpašniekiem ārzemēs.Varētu būt ,ka tagad ir,ja jau pārkāpumi tiek fiksēti pa visu EU.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.