Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 750 skatījumi

Par nenomaksātu ātruma pārkāpuma sodu fiziskai personai un to, kā tas attiecas uz am turētāju

Auto un transports » Cits

Sveicināti, dabūju ātruma sodu, kas paredz tiesību atņemšanu, plānoju to nomaksāt pirms saņemt atpakaļ tiesības, skaidrs ka es kā pārkāpējs, nevarētu veikt nekādus csdd pakalpojumus, jo ir nenomaksāts sods.
Kas pārsteidza un par ko ir jautājums:
No csdd atnāca epasts uz manu firmu, kas ir a/m turētāja, par to, ka man (fiziskai personai) ir reģistrēts sods uz a/m, kurai firma ir turētāja.
Jautājums:
Vai sods, kas piemērojams fiziskai personai par ātruma pārkāpšanu jebkādā veidā var tikt attiecināts uz a/m turētāju (juridisku personu), kurai pieder a/m ar kuru tika izdarīts pārkāpums?

Pirms 11 gadiem

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksa 299'. pantu, ja uzliktais naudas sods nav samaksāts noteiktajā termiņā, līdz naudas soda samaksai aizliegts: 1. Veikt transportlīdzeklim, ar kuru izdarīts pārkāpums, valsts tehnisko apskati un reģistrēt to transportlīdzekļu un transportlīdzekļu vadītāju valsts reģistrā vai traktortehnikas un tās vadītāju informatīvajā sistēmā; Paldies, beigās atradu pats.

Jānis Daubergs, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Principā, sods ir uzkabināts abiem - vadītājam un autiņam (ja protokols ir sastādīts klāt esot). Nav svarīgi, kurš sodu samaksās - Tu kā fiziska persona, vai Tu kā juridiska persona. Kad tiks samaksāts, sods dzēsīsies no abiem. Par atņemtām tiesībām gan nezinu, kā dabūsi atpakaļ. Ej uz CSDD, tur jau nu labāk zinās ;)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

latvis

+1561

 
Par kuru valsti iet runa? Sodu fiksēja ceļu policija vai fotoradars?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.