Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+85

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1107 skatījumi

auto iegāde

Auto un transports » Cits

Gribu iegādāties auto,bet reāli auto tiks izmantots tikai 2 mēnešus gadā,pārēj laiku stāvēs garāžā...Doma jau kādu pēc 2000 gadu cinkotu,bet kā būs ,pēc pus gad atbraukšu,vai auto nebūs norūsējis?Garāža kā garāža,bet mājas pagrabstāvā,bet ne mitra!Varbut ir kādi vaski vai kas tāds ar ko ievaskot auto lai dīkstāvas laikā neaprūsē?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Man šķiet, ka labāk tādā gadījumā ir īrēt mašīnu kādā autonomā. Izīrē uz diviem mēnešiem, nobrauc un atdod. Un nav jāsatraucas, kas tur sapūs vai nesapūs, nav jāiet apskate, nav jāmaksā nodoklis utt.

Nu vismaz es tā darītu. Jo, ja mašīna ilgi stāv nekustināta, viņa dikti ātri sāk palikt jocīga.

Es īsti neatbildēju uz tavu jautājumu, bet apsver tādu ideju. :D

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Taisnība jau ir,gada nodoklis,apskate,apdrošināšana...remonti,tie paši 400 ls priekš diviem mēnešiem laikam jau sanāks....vienīgais,savs ir savs,iesēdies un brauc...sasit nomātu auto,sanāk vēl daudz sālītāk,sasit savu,apdrošināšana nosedz...koks ar diviem galiem...

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Tur jau tā lieta. Pērkot mašīnu, tu pērc kaķi maisā. Lietots auto paliek lietots auto. Laimes spēle. Autonoma tādā gadījumā vismaz atbrīvo tevi no lieka stresa un iespējamās iegrābšanās kaut kādā lamatā. Nekad jau neko nevar zināt. :)

Bet nu par to sasišanu arī fakts.

..................., pirms 11 gadiem :

arī nomāts auto ir apdrošināts, bet ja sasitīsi auto piedzēries pie stūres, tad tur nekāda apdrošināšana nepalīdzēs...

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Tas jau nekas, ka apdrošināts. Es domāju, ka pat tad, ja sasitīsi skaidrā, tāpat liks maksāt. Viņi jau arī grib pelnīt, neatkarīgi no tā, vai ir apdrošināts. :)

Oto , pirms 11 gadiem :

Tāpēc jau ir apdrošināts, lai pelnītu. Nebūtu apdrošināts autonoma pēc pāris sasistiem auto varētu klapēties ciet. Dubultā nokāst nesanāks vai nu apdrošinātājs maksā vai izīrētājs.

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Avārijas gadījumā skatās kurš vainīgs.Kurš vainīgs tas maksā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
2 mēnešu dēļ tas ne tikai neatmaksājas, bet arī nav tā čakara vērts. 10 mēnešus sanāk aizņemt garāžu, vēl par to jāmaksā, ja nav sava, tad pa to laiku auto salons ir sapelējis, jāmaina eļļa, jāmaina benzīns, gumijas šļaukas arī iespējams ir sakaltušas. Tā ka rūsa patiesībā ir mazākais par ko būtu jāstreso. Ja auto stāv sausā vietā, kur mitrums iztvaiko, tad jau sauss būdams nerūsēs. :)

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

rūsē tāpēc, ka ir mainīgi apstākļi, kondensējas mitrums tad atkal iztvaiko, tad vēl ja ziemā sasalst utt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.