Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

agicha

+47

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1205 skatījumi

B kategorijas braukšanas eksāmens!

Auto un transports » Cits

Es kārtoju teorijas eksāmenu 06.05 un tagad man ir pieteikts eksāmens uz 20.05, taču šodien ievēroju, ka man pasei ir beidzies derīguma termiņš jau veselu nedēļu. Jautājums- vai var uzrādīt motorollera tiesības pases vietā un pagaidu pases lapu? Zvanīju uz CSDD diennakts uzziņu tālruni, teica, ka varot, jo motorollera tiesības ir personu apliecinošs dokuments, tāda pašas tiesības, kā jebkuras citas taču, kad zvanīju uz savas pilsētas CSDD, kur man notiks eksāmens, teica, ka nevar! Kā lai tagad zin?
Eksāmenu nevar vairs atteikt, jo tas ir jāizdara darba dienu pirms.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es teiktu ka var:
http://www.csdd.lv/lat/vad_kva/vaditaja_apliecibas_sanemsana/teoretiskais_eksamens/
Personu apliecinošs dokuments – pase/ braukšanas mācību atļauja/ vadītāja apliecība/ atpūtas kuģa vai mazizmēra kuģošanas līdzekļa vadītāja apliecība.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Upz, jautājums par braukšanu http://www.csdd.lv/lat/vad_kva/vaditaja_apliecibas_sanemsana/vadisanas_eksamens/ "Papildus dokumenti nav jāiesniedz." tā kā vajadzētu tikt cauri ar to pašu ko iepriekš.

agicha, pirms 11 gadiem :

hmm, jācer! Lai gan katrs saka savādāk un grūti saprasti, kas tad tieši var aizstāt to pasi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Diemžēl, bez pases vai ID kartes neko un nekur. Kas tas tāds par brīnumu :pagaidu pase:?

pirms 11 gadiem  

agicha, pirms 11 gadiem :

Kamēr pase ir gatavošanās procesā, tiek izdota balta lapa uz kuras ir zīmogas,vārds un uzvārds,personas kods.. Dokuments, kas uz to brīdi aizstāj pasi. ;)

..................., pirms 11 gadiem :

pase ir vienīgais dokuments, ar ko tiek apliecināta PILSONĪBA... ja tajā lauku kantoreļa darbinieki nesaprot atšķirību starp pilsonību apliecinošu dokumentu un personu apliecinošu dokumentu, tad viņiem ar steigu jāmaina darbavieta...
kamēr ar likumu nebūs nostiprināta elektroniskās identifikācijas karte, tikmēr pase būs vienīgais dokuments, ar ko cilvēks spēs veikt savu pilsoņa pienākumu piedaloties vēlēšanās un tautas nobalsošanā...
http://www.likumi.lv/doc.php?id=243484

agicha, pirms 11 gadiem :

Nu tie "lauko kantoreļa" darbinieki, kas teica, kad citas tiesības, respektīvi- motorollera, der pases vietā bija Rīgā. Valmiera teica, ka nevar. Tātad spried pats kam īsti jāmaina darba vieta, bet ne par to ir saruna. Es nevēlos vēlēt.. -es vienkārši vēlos nolikt B kategoriju un viss, tāpēc arī interesējos, cik lielu lomu šajā visa "spēlē" pase.
Skaidrs! Paldies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.