Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

roberts

-20

 
  • 2

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1104 skatījumi

atnema tiesibas par atruma parsniegsanu ja parsudzu lemumu vai lidz galigajam lemumam taapat tiesibas skaitaas atnemtas?

Auto un transports » Cits

sodien atnema tiesibas par atruma parsniegsanu iebraucu apdzivotaa vietaa kur zime, apdzenot kravas auto nepamaniiju... bet nu planoju parsudzeet jo neparliecinaaja policu pieraadiijumi par vietu kur fikseeja aatrumu (bija uz robeezas starp un pirms zimes...) taatad teiksim ar naudas sodiem ir taa ka nav jaamaksaa kameer pienem galiigo leemumu ar soda punktiem laikam taapat bija... sobriid e-csdd tiesibas skaitaas veel kaa deriigas jaaiet uz iecirkni tur pienems leemumu par sodu, bet ja es paarsuudzu un tiesaajos vai pa to laiku man tiesiibas skaitaas atnemtas??? Ja jaa tas nav normaali pienemsim ka liidz tiesas leemumam paiet gads (man max var atnemt uz 3 meenesi) pienemsim ka tiesa pasaka ka man bija taisniiba ar naudas sodu OK tas tad nav jaamaksaa bet kas man kompenseetu to izcakareeto dziivi 3 meenesi ja man buutu taisniiba bet tiesibas bija atnemtas...????

Pirms 11 gadiem

vispaar tas ments man liekas pats paarkaapa likumu tiesibas noneema pateica ka braukt nevar bet leemums ta nekaads veel nav pienemts protokolaa ir tikai notikumu izklaasts un veel noteikumos otraa pusee rakstiits ka leemumu par tiesibu nonemsanu lemj 3 darba dienu laikaa no paarkaapuma izdariisanas briiza

roberts, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu no 51 kilometra stundā līdz 60 kilometriem stundā ar motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem, kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas...... ja tas izdarīts vietā, kura apzīmēta ar 518. ceļa zīmi "Apdzīvotas vietas sākums" vai ar 528. ceļa zīmi "Dzīvojamā zona":
uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no simt līdz simt piecdesmit latiem un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz trim mēnešiem.

es gan uzskatu, ka trīs mēneši bez tiesībām tādam lidojošajam mērkaķim, kas iebrauc apdzīvotā vietā uz sotaka vēl mēģinot apdzīt kravas auto, ir pārāk maigs sods...

pirms 11 gadiem  

roberts, pirms 11 gadiem :

jaa tu jau visu zini gudriit tur no apdziivotas vietas vairs ne smakas nav tik ziime palikusi pats zini kaadi latvijas lauki dazreiz ir + veel striids buus par to vai aatrums fikseets pirms vai peec ziimes jo es saaku bremzeeties ar jau + poicijai man liekas ar nav tiesiibu tiesi taadaas vietaas cakareet cilveekus bija tur kaadi metri pirms un peec ziimeem

..................., pirms 11 gadiem :

un pat ja tas būtu piefiksēts trīs metrus no zīmes, tāpat atļauto ātrumu esi pārsniedzis vismaz par 30 kilometriem... kāda starpība, kur tie jāņtārpiņi noslēpušies, tu esi pārkāpējs un punkts.

roberts, pirms 11 gadiem :

vot blin ir starpiiba ja 3 metri vai pat 3 cm pirms ziimes tad soda nav vai ir briidinaajums ja peec ziimes kaut vai tie 30km/h tad ir cits sods bez tiesiibu nonemsanas, es te nesaku ka esmu balts un puukains bet visam jaabuut taa teikt preciizi piefikseetam ja ir tik bargs sods un visa vasara izcakareeta, tad varbuut nafig visu likumus ko? metam kaulinus un lozeejam kaads buus sods????

..................., pirms 11 gadiem :

zābak, apdzīvotā vietā parsniegts ātrums par 50 km stundā ir virs 100 uz spidometra, tātad tajos 3 cm no zīmes viņš tāpat ir pārsniegts, cik šosejas Latvijā vari nosaukt, kur atļautais braukšanas ātrums ir 110 km stundā?
... par bremzēšanas ceļa garumu un ātruna samazināsanas diagrammām arī lidojošie zābaki ar pirktajām tiesībām neko nezin, autoskolā tak nemācījās...

roberts, pirms 11 gadiem :

nestridos ka aatrums nav paarsniegts jautaajums kur un cik lielaa meeraa ponal???
no taa ir liela starpiiba sodaa

..................., pirms 11 gadiem :

es jau sen ponal, ka tu esi kārtējais bezsmadzeņu lidojošā zārka vadītājs un mans priekšlikums būtu tādus nošaut uz vietas, nevis uz pāris mēnešiem atņemt iespēju vadīt to lidojošo zārku... bet tev jau to nesaprast...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Kamēr pārsūdz tikmēr tiek apturēts. Tā kā nenokavē pārsūdzības termiņu. Es vēl saprotu fotoradari akli fiksē ātrumu, bet policisti kā rādās ir tikpat akli. Noteikti, kad teici, ka apdzini citu auto atbilde no CP puses bija, "neviena cita auto tur nebija" :) True story.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.