Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1146 skatījumi

Par Chrysler grand voyager

Auto un transports » Cits

Kam manbutu japievers vairak uzmaniba perkot grand voyager-nu nezinu(ritosajam,elektronikai vai motoram)?!Kadas slimibas tam medz but-ar ko bus jarekinas perkot sadu auto?Un visbeidzot-bendzinu/gazi vai dizeli!?Paldies

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Es ,laikam, vispirms painteresētos vai tad auto nav taisīts ar collīgām vītnēm - vai nav domāts Amerikas tirgum.

pirms 11 gadiem  

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Tam ir vismazākā nozīme ;) US tirgums gan Voyageru nav. Tur ir tikai Dodge Caravan un Chrysler Town&Country. ;) Gan eiropas, gan US modeliem ir gan collīgās, gan metriskās vītnes. Kā kuram agregātam ;)

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Par to ka ir metriskās vītnes šodien pārliecinājāmies taisot bremžu sistēmu vienam Dodge Caravan.
Vienīgi pabrīnījos cik ļoti tā mašina bija no apakšas sarūsējusi.It kā jau '99 gads , bet mans BMW ir '97 un tam gandrīz nekur nav rūsa, nemaz nerunājot par caurām durvju apakšām :(.Bremzes un caurulītes viens rūsas gabals.

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Rūsēt rūsē viss. Amerikānim plus sir bagātīgais dzelzs daudzums, kas var ilgi rūsēt :D Kas attiecās uz bleķiem, tad tur rūsu var brutāli izgriezt un iemetināt jaunu gabalu, ko nevar eiroaziātu skārda bundžās ;) Mans amerikāņu lūznis ir no 2000. gada, bet neko daudz nav norūsējis, tikai dauzītās vietas, kas dauzītas ir jau te Lartvijā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
es droši vien aizvestu uz vojāžeru servisu lai viņi izkrata... samaksā kaut 20 ls par to un pēc tam dzīvo drošu sirdi, ka pēc 300 km nebūs jāatver maks uz tūkstots latiem...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.