Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

melis

+176

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1162 skatījumi

Auto novietošana Ķīpsalā.

Auto un transports » Cits

Kādas iespējas ir Ķīpsalā ērti un droši novietot auto jebkurā dienas laikā bez maksas tā, la arī vēlāk varētu bez problēmām izbraukt? Der praktiski jebkura labi pārredzama vieta, kur praktiski vienmēr būs atrodama kāda brīva vieta, tāpēc var piedāvāt vairākus variantus. Olimpijas stāvvietu nepiedāvāt kaut vai tā iemesla dēļ, ka tā darbojas tikai noteiktos laikos.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tājā pusē kur Preses nams un Swedbank viss parasti ir pilns, tā atkrīt, protams, ja sanāk pa ceļam izbraukt to posmu var to darīt, cerot uz kādu brīvu vietu.
Otrā pusē, cik atceros, atļauts ir šeit http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=yhopaf&centerx=505249&centery=6312416&zoom=1&layer=map&ls=o
Bet tā kā Ķīpasalā bieži notiek liela mēroga pasākumi, tad "jebkurā dienas laikā bez maksas tā, la arī vēlāk varētu bez problēmām izbraukt" un "praktiski vienmēr būs atrodama kāda brīva vieta," var neizpildīties...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ludis

+1705

 
Olympias autostāvvietā. Bez maksas un droši.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Optimists tu esi. Nezinu kā pēdējā gada laikā, bet kādu brīdi atpakaļ kādām trīs mašīnām par velti vieta sanāca tieši pirms peldbaseina, tāds celiņš iekšā Vecrīgas virzienā. Bet brīvs tur parasti gan nebija. Un gan jau tagad ir kāda zīme uzradusies, jo tā bija praktiski vienīgā reālā vieta. Izbraukt gan nav garantijas, ka kāds priekšā nanoliks.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.