Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vitalijs Reuka

+392

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1808 skatījumi

?

Auto un transports » Cits

Ko nozīmē ja iedegas lampiņa ESP un sāk raustīties mašīna un nav jaudas un tā raustās.VW Golf 4.Kas varētu būt par vainu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Visticamāk ESP sistēma saņem informāciju no tiem pašiem ABS devējiem pie katra riteņa.Ja kāds no tiem ir bojāts, var sagaidīt dažādus brīnumus.
Manam E39 BMW patreiz ir beigts viens pakaļējais ABS devējs un nestrādā spidometrs , degvielas patēriņš, begvielas līmenis mainās,nedarbojas kruizkontrole un protams ne ABS ne ASC / ESP manai mašinai nav/ .Zinu , tikko nomainīšu bojāto ABS devēju, viss nostāsies savās vietās. Tieši kurš ir bojāts ,uzzināju uztaisot diagnostiku, jo tā uz labu laimi var mainīt visus un tie tik viegli ārā nenāk no ligzdām.
Jācer ,ka Tev mašīnai nav bojāts ESP vadības bloks.Domāju ,ka nē.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varētu būt bojāts devējs , bet pacieties līdz Āris pamanīs šo jautājumu, jo,škiet, viņam pašam ir 4.Golfs :)

pirms 10 gadiem  

Vitalijs Reuka, pirms 10 gadiem :

kāds devējs?

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Vēlreiz izlasīju jautājumu un nesapratu - ESP lampiņa iemirgojas braukšanas laikā vai arī iedegās un paliek degot uz paneļa ,nedzies nost? Ja mirgo braukšanas laikā , tas nozīmē ,ka sistēma tajā brīdī darbojas. kad mašinai vairs nedraud sānslīde, lampiņai jānodziest.

Vitalijs Reuka, pirms 10 gadiem :

Jā.ESP lampiņa iedegas braukšanas laikā un nenodziest un sāk raustīties mašīna.Noslāpē, vēlreiz iedarbini un tad uz laiku ir ok.Biju diagnostika nonema paris kludas bet ja bus tada problema vel x tad teica ka starp farsunkam varetu but aizlieti kkadi vadi un zud signals tapec varetu ta but.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Vai nepateica kādas kļudas uzrādījās? Ja mašīna sāk raustīties brīdī ,kad iedegas ESP lampiņa, tad nedomāju ,ka tam ir sakars ar aizlietiem vadiem pie motora.Vai tad rausās motora darbība vai mašīna?Ja ir bojājumi ESP sistēmā, tad mašina varētu raustīties šis sistēmas neadekvātas darbības dēļ.Vadības bloks saņem kaut kādus neadekvātus signālus un mēģina "stabilizēt" mašinu :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kāds

-20

 
Varbūt ka viss ir kārtībā, un vienkārši tu tik ātri sāc braukt, ka riteņi izslīd, ESP tos piebremzē lai nezustu vadība, un kad tā notiek ir sajūta ka mašīna raustās - īpaši ja uz ceļa ir lapas. :)

pirms 10 gadiem  

Vitalijs Reuka, pirms 10 gadiem :

ABS un vel tur kautkas kludas.Sāk raustities un iedegas lampiņa.Motora skaņa ari ir apgrutinata tada bet apgriezieni tuksgaita nepalielinas un nesamazinas.Masina raustas motora del tacu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.