Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2112 skatījumi

ka iedarbinat auto bez atslēgām?

Auto un transports » Cits

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Atkarībā no auo markas.
Pārsvarā, jānoņem dekoratīvais plastmass ap stūri un aizdedzes atslēgu un tad var redzēt, ctiem var bez atslēgas izjaukšanas(piem vecaakiem BMW) noņemt kontaktu grupu, kas ir pagriežama ar rokām, citiem komtaktu grupa ir tikai štekeris, kuru noņemot, iebāz katrā caurumā pa vadiņam un metodom prom i oshobok tin vinjus kopā, atrodi masu, tad pietin klāt ugunjus+parējo elektrību un tad tikai pieskaries ar aizdedzes avdu - starteris, ko peec iedarbināšanas atvieno. Jebkurā gadījumā jājauc nost plastmass, jāskatās, citiem jānoņem stūre, la atjauktu vaļā stūres mehanismu, bet jebkurā gadījumā starp atslēhu un vadiem ir uzparikte, kuru var padreizt ar rokām, vao skrūvjgriezni!

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Ja Tev pie mājas pazūdīs mašīna ,tad zināsi pie kā griezties ;) Durvis izdevās atvērt, bet nevar pielaist :D

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Bez atslēgas var aizdzīt padomjlaika auto un tā notiek ar jebkuru filmās. Vispirms pie slēdzenes ir divi duči vadu un divu salēgšana pa taisno neko nedos. Otrkārt pašā atslēgā ir aizsargmehanisms, uztaisīsi atslēgu, kura ieslēdz, startē, bet vienalga nepalaidīsi. Un tas vēl nav viss. Daļai dārgo auto saimnieks papildus aizsardzību nēsā medaljonā kaklā pakārtu. Un arī tas vēl ne tuvu nav viss.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Tieši tā! Pieņemsim ,ka tam auto ir kauč vai imobilaizers...ko līdzēs attārdīt visu ap atslēgu ,ka mašīna "nesapratīs" ap ko lieta grozās ;)

Rauls Ābiķis ZELTA PUISĒNS KNZ, pirms 10 gadiem :

Nu bez atslēgām iedarbināt parasti mēģina pie šķūņa stāvošo opeli, vecu bussu, kuram kkur atslēgas bija, bet nezin kur. vai aizbraucot makshkereet un paseejot atslēgas (piem transporterim 1997) tad var jaukt un shkilt klāt.
Runa jau neiet par svešas mašīnas aizdzīšanu, bet par gadījumu, kad esi palicis bez atslēgām.
Runa neiet par jaunu vērtīgu aparātu, kuram plastmasas sabojāšana maksās vairāk kā evakuatora izsaukšana.

Rauls Ābiķis ZELTA PUISĒNS KNZ, pirms 10 gadiem :

Pašam gadījies divas reizes abas ar diviem dažādiem busiem. vienreiz bijām divatā otru reizi 9 cilvēki un es biju vienīgais, kurš zināja, kā un ko izdarīt, tā, ka uzskatu, ka jautājums nebūt nav peļams. p.s. stūre protams jānolauž, kas visā procesā ir pats nepatīkamākais, jo bieži nolūzt nevis tā metāla figņa, bet ieplīst vis stūres pribambass, saliecas un tad stūre šķība, bet kā jau teicu, ja remonts pēc tam ir 10 -15 ls, tad var lauzt un braukt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Gandrīz jebkurš pajaunāks auto, ražots šajā gadu tūkstotī, ir aprīkots ar kodēto atslēgu, kas savienota ar motora vadības bloku. Vadiņu raustīšana kā filmās vairs neies krastā. Piedevām ir arī imobilaizeri, "sekretkas", trackeri un citas padarīšanas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

oo forshi , pēc rakstības savas 3 klases esmu pabeidzis :D
p.s. nevis stuures, bet aizdedzes atslēgas mehanismu. stūre nereti ņemas nost ar riteņatslēgu -19-22

pirms 10 gadiem  

Magnum PI, pirms 10 gadiem :

Vēl arī tāds sīkums,ka stūre ir sabloķēta un diez vai tik viegli šo aizsargmehānismu izdosies salauzt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.