Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane Liepiņa

+28

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 953 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Visizdevīgāk ir nopirkt otru komplektu(diski ar visām riepām),bet par lētu naudu arī var iegrābties,labāk pirkt uzticamā vietā,jo diski var būt sisti un vibrēt,laist pamazām nost gaisu utt.Apmainot tikai ratus tas nemaksā tik dārgi un nav jābraukā un jāstāv rindā uz riepu maiņu.

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Vārds vietā. Jau sen tā daru - ziemas komplekts ar oriģinālajiem diskiem un lielākiem baloniem un vasaras komplekts ar glītiem lietajiem un banānu mizu riepām, lai nav kauns cilvēkos rādīties. Ja pats noziedo stundu, divas nomaiņai uz sezonu, tad vēl lētāk nesanāks.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Visizdevīgāk ir - subjektīvs lielums. Varu ieteikt iegādi www.reifen-direkt.lv

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jāpiekrīt, kādam būs izdevīgi braukt uz pilsētas otru galu, salt vecā garžā, un ietaupīt 10EUR, cits izrēķinās ka ērtāk, iedot auto tuvākajā mājai, darbam, vai lielveikalam riepu servisā un tai laikā strādāt, skatīties TV vai pastaigāties pa lielveikalu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
Visizdevīgāk būtu pie ta čaļa, kas vidusskolas gados kautrīgi tev meta ar aci, bet tagad viņam pieder autosalons vai arī vienkarši - viņam ir garāža un ir dzirdēts, ka viņš prot apmainīt riepas. :D

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.