Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Matiss

-110

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 711 skatījumi

Vai ir jēga likt man tiesības, ja negribu izdarīt to visu uzreiz?

Auto un transports » Cits

Es negribu likt tiesības uzreiz tik pamazām. Tad kā sanāk es varu teoriju nolikt pa ilgāku laiku vai teorijai un prakse ir noteikts laiks un grafiks kurš jaseko. Zinu ka pa pusgadu viss janokārto

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Kaspars

+3628

 
Tu varēji drusku precīzāk pateikt, ko tu domāji ar vārdu pamazām, vai tu iedomājies darīt tā, ka no sākuma nokārto autoskolā teoriju un pēc tam tikai sāc iziet praktiskās nodarbības pie automašīnas stūres? Ja jā, tad idejiski tu to vari izdarīt, jo nav aizliegts tā darīt. Tādā gadījumā tu no sākuma iziesi autoskolas teorijas kursu, nokārtosi autoskolas eksāmenu + CSDD teorijas eksāmenu (parasti autoskolas nosaka termiņu, kura laikā tev ir jānokārto valsts eksāmens pēc autoskolas eksāmena, citādi jāpārliek autoskolas eksāmens). CSDD teorijas eksāmenam derīguma termiņš šobrīd ir viens gads. Tas nozīmē, ka no tās dienas, kad tu šo eksāmenu nokārto tev būs viens gads laika, lai nokārtotu praktisko braukšanas eksāmenu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Atvaino bet loģiski rodas jautājums,kāpēc to visu sāki ja varbūt tas Tev pašlaik nav vajadzīgs???

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāprasa autoskolai, visiem eksāmeniem ir derīguma termiņi, kuri autoskolu gadījumā, cik dzirdēts, ir tikai daždesmit dienas, agrāk bija krietni ilgāk.
Ilgi vilkt un marinēt, manuprāt arī nav jēgas, jo lai gan noteikumi ir jāzin vienmēr, ja visu darīsi laikā, tad neaizmirsīsi un nevajadzēs atkārtot vairākas reizes.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.