Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja elektrods ir pluss, tad tas izplūst vairāk pa izstrādājuma virsmu. Ja elektrods ir mīnuss, tas vairāk iegriežas izstrādājumam dziļumā. Taču - ir kušņi kas pieļauj abējādu polaritāti, un ir tādi, kas ļauj tikai vienu noteiktu polaritāti.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
mainās temperatūra metināšanas vietā.polus maina metinot čugunu,ņeržu un vēl visādus tur leģējumus.nezinu par pusautumātiem.maiņstrāvas svarkās nemainās nekas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Majors yo

+1140

 
viena veidā saliekot ir paredzēts metināt ar pūlver stiepli, bez gāzes, otrādāk saliekot, ar parasto stiepli ar gāzi.
Proti : Tad kad + vads ir pievienots, pie pistoles, un - pie masas, tad ir uzlikts, priekš metināšanas ar gāzi, un parasto stiepli, bet tad kad + ir pie masas, un attiecigi - pie pistoles, tad ir uzlikts lai metinatu ar pulverstiepli.
Nepareizi saliekot tapec ari slikti metinās, pazinam bija tada pati problema, atklaja tikai tad, kad jau bija izmetinajis 1 ruli :D

pirms 9 gadiem  

Gunis Krāģītis , pirms 9 gadiem :

Nu tas man sen jau ir skaidrs,tāpat ir ar dažādiem elektrodiem metinot ar invektoru,varbūt izklausās muļķīgi,bet kas mainās samainot polus.

Majors yo, pirms 9 gadiem :

Es jau uzrakstiju, ka samainot polus pasliktibās metināšanas kvalitāte

Majors yo, pirms 9 gadiem :

Ta polu samainīšana jau skaitas taspats, kad piemeram svarkai tu elektrodu ieliec masas spaile, un elektrodu turetaju kk pieliec ka masu. Pusautomatam to var izdarit tikai iekša kaste samainot vadus ar vietam, janu cienigi vari izdarit ta lai stieple tev nak arā pa masas vada caurumu :d

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.