Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1636 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nedrīkst, pagaidu atļauja tiek dota tam, lai jūs varētu savest transporta līdzekli kārtībā, nevis, to izmantotu ceļošanai. Turklāt visticamāk tas nemaz nav jūsu interesēs, jo padomājiet, kas notiks, ja paliksiet uz ielas Igaunijā, un cik tas jums izmaksās, lai savu autiņu saremontētu ārzemēs, kur no jums noplēsīs desmit ādas, un autoevakuators arī nebūs lēts prieks. Tā ka izmantojiet mēnesi, lai atrastu lētāku servisu un izietu skati bez nekādiem ierobežojumiem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Toms

+5644

 
19.3. ja piešķirts 2.vērtējums pamatpārbaudē, transportlīdzeklim tiek dota pagaidu atļauja 30 dienas piedalīties ceļu satiksmē valsts teritorijā, ievērojot piesardzību, par ko tiek izdarīts attiecīgs ieraksts transportlīdzekļu reģistrā un noformēta tehniskās apskates uzlīme, kā arī tehniskās apskates protokols;

Laikam tomēr nedrīkst. Visur pieminēts, valsts teritorijā

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jautāts tika, vai VAR. Jā, var, jo robežkontroles taču sen kā nav. Kopš dod uzlīmi, pirmā acu uzmetienā viss izskatās kārtībā. Un nevajag braukt caur Ainažiem, jo gabalu tālāk mēdz stāvēt postenis.
Tikai - nebūs komforta, ja zināsi, ka kaut kas nav kārtībā un tā darīt nedrīkst.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.