Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 982 skatījumi

Starters....

Auto un transports » Cits

Laizot masiinu izdalas tikai taads tiks un viss.Starters pat negriez.A uztumt uzreiz lec. Passat 1.9 TDI Vai tiesaam starters jamaina?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Laizot masiinu izdalas tikai taads tiks

Kāpēc tu laizi mašīnu ?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāris dienas atpakaļ kaimiņam bija tāda šaize,saliku pa taisno,griež kā šujmašīna,nu tad ir relejs vai atslēgā zūd kontakts,ja pa taisno neiet tad akumulators vai jauc starteri,daudz lētāk būs pašam apmainīt oglītes vai bendiku.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kā jau te citi rakstīja, var būt apdeguši kontakti magnetiskajā palaidējā, bet tik pat labi var būt nodilušas starerim oglītes un tādēļ tas negriežas.Vēl vajadzētu pārbaudīt resnā + vada pievienojumu pie startera, jo magnets saņem strāvu pa atsevišķu vadu un ,kad kontakti saslēgti ,starteim nāk + pa taisno no akumulātora - resns vads.Ja tas ir atlūzis no startera ,tad jāuzmanas no īssavienojuma ar massu!!!

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Vēl vajag pārbaudīt akumulātora klemju tīrību, jo magnetam neliela saskares virsma ir pietiekama , bet ,lai grieztu starteri ,jābūt labam kontaktam ar lielu virsmu. Vai gaismas panelī nepaliek tumšākas ,kad startē un tas starteris klikšķ?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Tas tikšķis nozīmē ka ievilcējs strādā...bet starteris negriežas,sāc ar vienkāršāko,varbūt beigts akumulators,ieliec no kāda drauga mašīnas kam labs un tad pamēģini,ja tad ar nevar iedarbināt,tad jāņem starteris nost un jajauc,jāskatās kas par vainu...visdrīzāk ka apdegušas kontaktšaibas ievilcējā...ja ievilcējs ir izjaucams un tās šaibas nav nodegusas galīgi,tad pietiek ar notīrīšanu līdz spīdumam.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Ir vēl startera ievilcējs, ievilcēja relejs un "bendiks" !

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
nav uzreiz jamaina, sac ar to , ka parbaudi vai akumulators ir darba kārtībā, pēctam vadu savienojumus, un ja arī tie ir kārtībā tad skaties starteri.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.