Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marts Rozens

+3475

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1265 skatījumi

Ziemas riepas

Auto un transports » Cits

Nāk ziema , jāpērk riepas. Pašam ir viedoklis kādas, bet gribu dzirdēt citu viedokļus. Kā labāk jaunas lētā gala vai lietotas brenda? Kādas ir tās lētās dayton, antares un citas, kuras no viņām nav ražotas ķīnā? Interesē viedokļi, da jebkādi par šo tēmu.

Pirms 9 gadiem

Kuras no lētajām ir labākas? Vai ir jēga pirkt lētas brenda? P.s. atjaunotas nepirkšu nekādā gadījumā.

Marts Rozens, pirms 9 gadiem

Interesē pilnīgi visi viedokļi, tādēļ droši izsakaties, apsolu nelikt sliktās atbildes vērtējumu!

Marts Rozens, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Daudz kas atkarīgs no tā kur,cik un kā brauc,Ķīniešu Sailun priekš savas cenas pat ļoti labas,vairāki pazīstami jau ir pārbaudījuši,no slavenajiem brendiem neatpaliek,pret atjaunotajām kā redzu aizspriedumi,pats dzīvoju laukos,mums daudzi pērk Talsu Riepās Igaunjā vai Polijā atjaunotas,neviens vēl nav sūdzējies,pat naglas nevajag,bet to jau uz vietas jānovērtē,cik mīkstas un smagas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lietotas varēsi pirkt priekš nākamās vasaras,bet ziemai tikai un vienīgi jaunas.Uz drošību nav ko ekonomēt.Par tiem brendiem domāju tas viss ir reklāmas triks.Gan lētās,gan arī dārgais gals būs puslīdz vienādas.Ja būs radžotās,tad nebūs tur vispār nekāda atšķirība.Lētās būs skaļākas,tas gan.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ziemai pērku šaurākas un augstākas. Ir daudz stabilākas par vasaras platuma riepām. Piemēram- vasara 215/55R16, ziema 205/60R16. Skujiņa ir laba lieta, bet nevar uzlikt pretējā pusē uz tās pašas ass. Pēdējā laikā pasūtu egzotika.lv . Trijās dienās riepas ir klāt. Cenas ļoti pieņemamas.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Pēdējās riepas / vasaras / pirku šeit.Patika apkalpošanas kultūra. Ēri piebraukt.
http://www.riepubaze.lv/

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Jā, Ivaram tisnība.Es arī noteikti pērku ziemai šaurākas riepas, jo ar platajām kā pīle uz ledus - ne no vietas. Faktiski nemu arī ar radzēm.Man reizēm jābrauc pa lauku ceļiem ,kas mēdz būt noledojuši un nekaisīti. Uz ārzemēm ziemā ar mašinu negraucu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Labākais variants ir "ragaviņas" gatavot vasarā, kad ir lielas atlaides.
Par ražotājiem neko daudz nepateikšu, bet pats vairākām mašinām esmu ziemai pircis Sava.Kalpo labi.
Parasti izvēlos ar škujiņveida rakstu , jo tas labi attīrās un škīdoņa gadījumā labi škaida sniega putru. Nav jau mums tādas pastāvīgas ziemas ar baltu sniedziņu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilnīgi noteikti jaunas lēta, pēc pieredzes. Pirms gada nopirku lietotas Continetal riepas ar normālu protektoru, smukas melnas, braucu likt virsū uz servisu riepas, šie saka ka tās ir 15 gadus vecas un ka ir smuki sasmērētas, lai izskatās svaigas. Bet tā kā biju jau nopircis domāju ka nekas traks jau nebūs, jo izskatījās tiešam svaigas, smukas. Šogad liekot viņas virsū, sasprēgājušas pilnīgi visur un tas ir bīstami, ātrāk pa 60 km/h nebraucu, jo sprāgstoša riepa nav joka lieta.
P.S Ja pērc no paziņas tad savādāk, es pirku no lietoto riepu bāzes.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.