Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Reinis

+48

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 624 skatījumi

Labdien!

Auto un transports » Cits

Labdien!
Tuvākā laikā plānoju uzsākt uzņēmejdarbību celtniecības sfēra, nepieciešams busiņš. Vēlētos uzzināt cik varētu maksāt busiņš, cik būtu nepieciešams tērēt "amortizācijā". Busa apraksts: tākā nodarbošos celtniecības sfērā, tad nepieciešams buss vismaz ar 3,2m garu bagāžu, būsim jauns uzņēmums un budžets mašīnas iegādei 3,5 tulkstoši, lieli smagumi netiks vesti, vienkārši liela gabarīta preces, bet tās būs vieglas. Vai par šo naudu ir iespējams iegādāties man atbilstošu mašīnu, vai ir kāds konkrets modelis, kuru Jūs varētu ieteikt?
P.s Mašīnas galvenais kritērijs, lai ripo un spēj savlaicīgi nokļūt no punkta A līdz B, par skaistumu un jaunākām tehnikām netiek domāts.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pirms vairākiem gadiem, kad metu mieru kalpošanai citiem un sāku pats savu uzņēmējdarbību, biju līdzīgā situācijā.
No sākuma izmantoju labu jumta bagažnieku un tika pārvadāti samērā lieli svari, bet biju atkarīgs no laika apstākļiem. Tad sāku īrēt piekabes, bet ar tām grūti izmanevrēties , it sevišķi tumsā un svešās vietās. Parasti piekabes ar tentu nebija pārāk tīras un nācās tās tīrīt.Tā pat laikus jāatgriež nomas vietā utt.
Nolēmu pirkt savu piekabi, bet izvēlējos vecu MB busiņu ar augsto jumtu un 3.2m kravas telpu.Tā kā pats spēju saremontēt savas mašinas, tad skatījos ,lai būtu ar TA uz ilgāku laiku. Sajutu lielu atvieglojumu darbā, jo nebiju vairs atkarīgs no citiem un laika apstākļiem.
Domāju , ja ir tāda iespēja nopirkt uzreiz - vajag to darīt. MB ir dārgākas detaļas kā piem. VW LT. Pa tādu cenu izdosies nopirkt labākajā gadījumā 2000.g.busiņu. Notekti jāņem ar augsto jumtu un durvīm aizmugurē līdz augšai, jo tas ļauj iekraut lielākus priekšmetus.

pirms 8 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Vēl ir ērti ,ja kravas telpā ir sānu logi bīdāmajās durvīs un pretējā pusē kā arī aizmugures durvīs, bet tas atkarīgs no tā ko vadā un vai nepastāv risks ar kravu tos izsist.
Sēdēkļi noteikti 15 gadus vecai mašinai būs vismaz netīri un var būt arī bojāti, bet varēšu pateikt, kur tos kvalitatīvi pārvilks pa kādiem 100 -150 EUR + audums.

Reinis , pirms 8 gadiem :

Liels paldies par atbildēm, piekabe nederēs, vajag tieši busu, līdzīgu VW LT 3,2 m garu ar augstu jumtu, var būt cits modelis, citas markas, jo būs lielas, bet vieglas gabarītlietas. Cik jūs tērējāt remontiem, kādi tie bija? Cik bieži bija remonti?

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Katrai lietotai mašinai ir savi defekti un paredzēt cik būs jāiegulda grūti.Tā ir vairāk vai mazāk laimes spēle. Galvenais ,lai ir uz ilgāku laiku TA un tad jau var strādāt , pelnīt un pamazām savest kārtībā to ,kas nepatīk.

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Audumus un mākslīgo ādu sēdēkļiem var nopirkt "MTU" Ūdens ielas 20/22 pagalmā / Pārdaugavā/
http://mtu.lv/p0127.htm

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Tas ir labi, ka pietiek apņēmība sākt. Es sāktu ar celtniecības darbiem un tad redz, kā iet. Vieglajam piekabi , sākumam pietiks. Busu nopirkt paspēsi.

pirms 8 gadiem  

Reinis , pirms 8 gadiem :

Paldies, piekabe diemžēl neder :(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mans ieteikums ir pamēģināt sākumā busu īrēt - īpaši, ja pasūtījumi nav katru dienu - izmaksas variē. SS.lv piedāvā no apmēram 30 EUR dienā, portālā www.autolevi.lv arī ir buss, kas mēnesī maksā 900 EUR ar Jūsu budžetu tas būtu ok 6 mēnešiem. Es teiktu, ka ja neizmantojat to katru dienu, tas būs izdevīgāk, vai arī izmaksas būs vienkāršāk attiecināt, un ietaupīsiet sākuma budžetu, jo noteikti ir vēl šis tas, kam to izmantot.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.