Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+5369

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1462 skatījumi

CSDD braukšanas eksāmens

Auto un transports » Cits

CSDD oficālajā mājas lapā par braukšanas eksāmena pirmo etapu ,skaitās,ka CSDD inspektors uzdot tehiskos jautājumus par auto, kā pareizi nomainīt riepas, kā pārbaudīt eļļas līmeni, ar ko atšķiras ziemas rietas no vasaras un t.t.
Vai tos jautājumus tiešām uzdod eksāmena laikā?Jeb tā ir tikai oficāla versija kā eksāmeniem jānotiek, bet inspektors pats pieņem lēmumu vai uzdod tos jautājumus jeb nē?Autoskolā, pasniedzējs un instruktors par to neko nav teikuši

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas tik tiešām tā notiek,tikai tie ir jautājumi,kurus vajag zināt un instruktors tos parāda apmācību laikā.( lampiņu nozīme uz paneļa,riepu stāvoklis,logu mazgāšanas un eļļas pieliešanas +dzesēšanas šķidruma pieliešanas atveres un vēl citi sīkumiņi,bet praktiski šie darbi nav jāizpilda,jāmāk tikai parādīt ar pirkstu vai paskaidrot.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja teorētiskajā eksāmenā,biļetēs ir prasīti tādi jautājumi,tad tie ir jāzina.Kādus citus jautājumus no malas tev neviens nav tiesīgs uzdot.Braukšanā arī diez vai šādi jautājumi būs obligāta prasība par ko varēs izgāzt eksāmenā,tos nezinot.Protams ir labi ja pats vari uz ceļa nomainīt piemēram riepu,kurpretī sievietēm diez vai šie jautājumi tīri dzīvē kādreiz būs aktuāli:)

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

Jau labu laiku Vadīšanas eksāmena laikā ir punkts Zināšanu pārbaude par transportlīdzkli, kur jāatbild uz vienu izlozētu jautājumu un vērtējums atspoguļojas protokolā: http://csdd.lv/tools/download.php?file=files/text/1389005254250_Reg.Nr.1_4.pielikums_20_12_2013.pdf

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Jāizdomā jau ir kas jauns,kā savādāk.Jo vairāk jautājumu,jo sarežģītāk,jo eksāmena licēji vairāk kritīs cauri,jo vairāk varēs iekasēt naudiņu,viss ir smalki izdomāts.Kādā veidā tas ietekmē satiksmes drošību,ja neprotu pārbaudīt eļļas līmeni,neatšķiru riepas,un tās pats nomainīt?
90'tajos kad pats liku tiesības nebija lieku muļķīgu jautājumu.Bija 30 biļetes pa 10 jautājumiem katrā,jautājumi visi pa tēmu.Braukšanā nebija obligāti jābrauc visas stundas,skatījās pēc zināšanu līmeņa.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Kad mācies braukt, instruktors to tev visu parādīs. Nekā grūta tur nav.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Skoties praktiskajam eksāmenam, pirms kāpšanas mašīnā, instruktors paprasa kādu jautājumu. Ja baidies, ka nāksies riepu maunīt, nesatraucies. Atbildēt nāksies teorētiski. Eļļas līmeni var paprasīt parādīt, vai kaut ko tādu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man neko tadu neuzdeva:)

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.