Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 862 skatījumi

Vai meitenei, kura ir stāvoklī(drīz dzemdēs), kura dzīvo Vācijā bez vecākiem un ir nepilngadīga bērnu atņem?

Auto un transports » Cits

Meitene jau kādu laiku dzīvo Vācijā. Viņai ir 15 gadi un kādu laiku iepriekš uzzināja, ka ir stāvoklī. Pēc dažiem mēnešiem būs dzemdības. Vecāki nav līdzi, ir tikai cilvēks ar kuru viņa atlidoja uz Vāciju ar notāra un vecāku parakstiem, ka šis cilvēks ir aizbildnis. Jautājums ir, vai meitenei bērnu atņems? Puisis ir pilngadīgs..

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līga Balode

+115

 
Nu nav jau tik traki,viss atkarīgs kādā apgabalā atrodies,bet laicīgi jāiet pie attiecīgām iestādēm,un vēlams ,ka bērna tēvs aiziet pirmais.Nu nebaidat jauno māmiņu..te nav Anglija.Vienīgā problēma,iebraucēji, valodas zināšanas,darbs.Ja bērna tēvs var nodrošināt bērniņu un māmiņu,problēmu nav.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Tad jau labāk viltot pasi,lai bērnu neatņem un bērna tēvu cietumā neieliek,varbūt paveicās.:)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var jau būt,ka nezinu vai neizprotu jautājuma ''dziļo jēgu'',bet vai nav vienkāršāk atbraukt dzemdēt uz LV un visas formalitātes kārtot šeit (cik zinu,LV neviens nevienam bērnus neatņem bez pamatota iemesla ).

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, turklāt pilngadīgajam tēvam draud cietums par pedofīliju.

pirms 8 gadiem  

Inga Jēkabsone, pirms 8 gadiem :

Pieņemsim, ka meitenes vecāki vai viens vecāks atbrauc uz grūtniecības laiku, tad bernu tapat atņemtu? Un vai ar vecāku viedokli, ka tēvs nav izvarojis meiteni arī draud cietumaods?

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Saskaņā ar likumu slimnīcām un ārstiem ir jāziņo policijā par jebkuru seksuālās vardarbības gadījumu, tai skaitā gadījumiem, kad bērnu dzemdē nepilngadīga persona. Vācijā piekrišanas vecums ir 14 gadi, persona, kas ir jaunāka par šo vecumu nevar dot piekrišanu stāties dzimumattiecībās, neatkarīgi no tā, vai šī persona to vēlas vai nevēlas. Par stāšanos dzimusakaros ar jaunāku par 14 gadiem personu iestājas kriminālatbildība un ir paredzēts reāls cietumsods.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Ja meitene gaida bērniņu 15 gadu vecumā, tad bērns visticamāk tika ieņemts 14 vai 15 gadu vecumā, kad meitene jau varēja sniegt piekrišanu seksam, bet tikai tad, ja partneris arī bija nepilngadīgs. Ja partneris bija vecāks par 21 gadu, tad tāpat iestājas kriminālatbildība par mazgadīgas personas pavedināšanu (jeb to, ko tautā dēvē par pedofīliju). Bez meitenes vecākiem dzemdēt ārzemēs neieteiktu, jautājums vispār ir par to, ko nepilngadīga persona viena pati meklē Vācijā?

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Ja bērna mātei nav regulāru ienākumu un dzīvesvietas, pat, ja šī persona ir pilngadīga, ārzemēs šāds vecāks nekavējoties nonāks sociālo servisu redzeslokā, bērns tiks izņemts no ģimenes un atsevišķos gadījumos atdots piespiedu adopcijai.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Ja lasāt angļu valodā varat pastudēt Vācijas likumus: http://www.ageofconsent.com/germany.htm

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.