Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 683 skatījumi

Cik ilgi notiek ceļu satiksmes negadījuma izmeklēšana ja ir bojā gājis bērns

Auto un transports » Cits

2015.gada 10.augustā Lielvārdē nobrauca mana dēla draugu viņa acu priekšā.Teica ka sauks uz nopratināšanu bet nekādas ziņas.Esmu dzirdējusi ka tā sieviete kas bija pie stūres ir alkahola cienītāja.Tāpēc es gribu zināt vai tik tiešām visiem ir vienalga ka tādi šoferi paliek bez soda?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visi ceļu satiksmes negadījumi tiek reģistrēti un vienas dienas laikā pēc negadījuma ievadīti Ceļu Policijas reģistrā uz 10 gadiem. Ja ceļu satiksmes negadījumā ir cietušās vai bojāgājušās personas, tad tiek ierosināta krimināllieta, notiek izmeklēšana un vainīgās personas tiek sauktas pie atbildības. Ja jūs interesē konkrētas lietas virzība, tad jums ir jāvēršas Lielvārdes policijā un jāinteresējas par to, vai ir ierosināta krimināllietas, kāds ir krimināllietas numurs, kāda ir lietas virzība, vai kādai personai ir izvirzīta apsūdzība, jānoskaidro izmeklētāja vārds un jāpiedāvā sava palīdzība, it īpaši jau, ja jūsu dēls bija negadījuma acu liecinieks.

Savukārt no atbildes saņemšanas uz jautājumu vai tiešām visiem ir vienalga, ka tādi šoferi paliek bez soda, nekas nemainīsies.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.