Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 726 skatījumi

vai var sodu maksat pa divam reizem

Auto un transports » Cits

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atsaucoties uz Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 294. pantu, par naudas soda uzlikšanu pieņemtā lēmuma izpildi (izņemot naudas sodu, ko iekasē administratīvā pārkāpuma izdarīšanas vietā) var atlikt uz laiku līdz sešiem mēnešiem no lēmuma pieņemšanas dienas ar nosacījumu, ka uzlikto naudas sodu iekasē pa daļām.

Respektīvi, ja soda atmaksu atliek uz sešiem mēnešiem, to sadala sešās daļās, bet, ja kopš lēmuma pieņemšanas dienas ir pagājuši jau pieci mēneši, tad to atlikt var tikai uz mēnesi.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Sīpols

+280

 
Īsti nezinu, bet ja ir konta numurs uz kurieni jāpārskaita soda nauda, vnk neko nejautājot un neprasot drīkst/nedrīkst, pārskaitīt pēc šābrīža iespējām. Kaut ko miglaini atceros, ja kaut eiriku mēnesī maksā, tad, šķiet, tevi nevar pieskaitīt pie ļaunprātīgiem nemaksātājiem un iesūdzēt tiesā. Visi nenomaksātie sodi tiek nodoti tiesvedībai, jeb kā to sauc, pēc gada. Tai skaitā arī csdd tiek anulētas pilnībā tiesības, ja ir liegums uz laiku un vismaz gadu netiek nomaksāts sods, bet pusgads nav problēmu, savukārt kamēr sods nebūs nomaksāts pilnībā, pat tehnisko nevar iziet.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.