Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1169 skatījumi

Sveiki!Vēlos sev iegadaties pirmo mašinu. Vai ir verts pirkt lidz 1000 eiro dizeļmotoru? Volvo v40, golf 3, passat b5, un citi.

Auto un transports » Cits

Pirms 6 gadiem

Ja katru dienu braukat vajag 70km. Ar manualo karbu.

Tomass Kozlovs, pirms 6 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Tad jau labāk ņem to pašu volvo v 40, bet ar benzīnu.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEPĒRC GOLF 3 VAI PASSAT B 5.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Šādā cenu amplitūdā mašīnu pirkt tikai ar zinātāju līdz! Bet ,ja tiešām vēlies dīzeli,tad ar ļoti labu zinātāju konkrēti par dīzeļiem.
Vai ir vērts? Nuu...ja pats neremontē savu mašīnu,tad teiktu ka naudas izteiksmē dīzeli nav vērts,ja gribi braukt ilgāk kā pusgadu ar nopirkto auto bez dižieguldījumiem.Vēl gan ir variants nopirkt ar garāku termiņu līdz nākamai skatei,nedarīt pilnīgi neko un pienākot skatei auto nodot lūžņos un pirkt citu....bet arī priekš šī varianta vajag speciālistu līdz pie auto apskates.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tās visas ir vecas mašinas un es drīzāk skatītos uz benzīna motoru, jo tam ,salīdzinājumā ar dīzeli nav nepieciešama tik augsta kompresīja.Dīzeļa motora un augstspiediena sūkņa darbību ietekmē izdilums un kompresījas samazināšanās :(
Izdilis benzīna motors var sākt dūmot , bet to būs vieglāk iedarbināt , arī aukstā laikā.
Tā pat katra mašina jāskatās individuāli - nobraukums/ kas gan var būt nodzēsts /, motora darbība , korozīja un kā mašina uzturēta.
Stāvoklis viena gada mašīnām var stipri atškirties - no laba braucamā līdz pilnīgam lūznim.

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Ja pašam sapratne par mašinām ir niecīga, tad ieteiktu pieaicināt kādu ,kas šo jomu pārzin labāk.
Var arī kopā ar pārdevēju aizbraukt uz diagnostiku kādā servisā, lai paklausās motoru ,paceļ gaisā un izpēta ritošo daļu. Ritošās daļas remonts šim mašinām nebūs dārgs , bet ja redzama korozija un caurumi sliekšnos , tad iziet tehnisko apskati nesametinot būs problēmas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mans subjektīvais viedoklis - pirmajai masīnai 'līdz 1000€' NEKO LABU nevar gaidīt! Koka klucis konstantīns ar riteņiem!

Jo autiņš sastāvēs no 20-40% špakteles un jāreiķinās, ka tikpat autiņam būs rūsa!
Dīzeli tādas klases autiņam jēga nebūs ņemt jo par cik dīzeļi ir daudz vairak jākopj un tadas klases masīnai sazin kad pēdejā apkope bijusi, tad te ar dīzeli iebrauksi auzās un servisā atstāsi vairāk naudas nekā bākā ietaupīsi.
Vienīgi protams ja pazīstams džeks pārdod, kur esi redzējis mašīnas servisus.. tad tā ir cita opera.

'Līdz 1000€' Ņem kādu 1.6 vai 1.8 bendzīnu ar pēc iespējas svaigāku skati, vēlams tikko izietu un ar pirmo mašīnu vismaz gadu nobrauksi. ;) Talāk jau laimes spēle cik būs problēmas un cik būs jāiegulda apskatē lai izietu....

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jebkurā gadījumā mašīnas pirkšana ir laimes spēle. Mana mamma savai mazmeitai uz vidusskolas izlaidumu uzdāvināja lietotu 1988.gada Audi. Šobrīd tas joprojām ir braukšanas kārtībā, ir pagājuši 9 gadi. Dēls pirka pats un krietni jaunāku auto,tas bojājās gandrīz vai ik nedēļu, tagad laimīgi pārdots.:)

pirms 6 gadiem  

Marts Rozens, pirms 6 gadiem :

Tas tāpēc, ka 80ajos volkswagen/audi vēl ražoja patiešām labas mašīnas, 90 ajos tas beidzās un šodien viņi ražo paši zinam ko.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.