Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Juris Kuplais

+1445

 
Nav vērts-īpaši-ja riepas ir jau lietotas un pat ja nav. Cena radzēm un darbam noteikti būs lielāka nekā cena starp bezradžu un radžu riepām. Radzes nav slikta lieta pie braukšanas uzsākšanas un vadāmības. Slikti ka tās dod braucējam mānīgu drošības sajūtu slidenos ceļos.

pirms 14 gadiem  

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

Piekrītu, kad mēs (es ar draugiem) tikām uz ledus, tad radzes praktiski bija nederīgas.
Tiešām dod maldīgu priekšstatu. Šosezon esmu braukājis ar visāda veida riepām. M+S pat nav zemē metamas, pietam, braucu uzmanīgāk nekā ar ziemas riepām, ar kurām, pietam, pat nepatīkami saslīdēju vairākas reizes.

Ingmārs Linkovskis, pirms 14 gadiem :

nu redz-pārbauda uz savas ādas un kļūst krietni gudrāks par riepām(atskatoties uz tavu kādreizējo jaut. par riepām)...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
Ja nemaldos, tad radzes liek riepās, kurām noskrējiens ir 0-5000km. Tas ir tāpēc, ka riepām dilstot, samazinās protektora biezums un līdz ar to arī pašas riepas paliek ''plānākas''. Ir liela iespējamība, ka šujot radzi, tā ieskrien riepā tik dziļi, ka iziet apvalkam cauri... Bet par adresēm gan nezinu. Vrb pamēģini lielākos riepu servisos parunāt. ''Kaktiniekos'' var šī tehnoloģija arī nebūt, bet normālā servisā vajadzētu būt.

pirms 14 gadiem  

Eduards Smalkais, pirms 14 gadiem :

Piedošan... Šaujot radzi....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mana pieredze ir 20.gadi,viennozīmīgi ar radzēm drošāk,stabīlāk,pirmo reizi sapratu,kad ar visu ģimeni braucot dejoju uz apledojuša ceļa un pretī brauca autobuss,paldies Dievam,ka viss beidzās ok...tad sāku braukt ziemā ar radzēm,vasarā ar vasaras,un par M+S,ja jau der visam,tad īsti neder nekam

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Jau lietotās riepās radzes neliek, jo caurumi radžu vietās jau ir piedzīti ar sīkiem akmentiņiem un neviens neies ķēpāties.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

riepu radžošana ir stipri apšaubāms darījums-normāla ziemene vai M+S saķeres ziņā nav sliktāka par radzēm...ja bremzē uz ledus,radzes ''izrok'' ledus drumslas,kas sablīvējas zem riepas un autiņš var aizslīdēt nezin kur...radzes uz slapja bruģa slīd vēl trakāk nekā uz ledus...braucot pa asfaltu krietna porcija radžu vienkārši izlidos...secinājumus izdari pats!

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Varētu domāt, ka riepas liks žigulim, ka radīsies sastūmumi priekšā.

Braucu jau ar 4 tajām radžotām riepām pēc kārtas Gislaved Nord Frost 3, Goodyear UG500, Goodyear Ultragrip Extreme, varu tik pateikt, ka ne mīkstās, ne parastās bezradžu netur līdz,
LV vismaz pirms kāda laika viens tirgotājs ieveda radžojamās riepas (Pirelli) un paši lika radzes iekšā. Bet lietotās var ielikt kādu radzi, bet radžot nav jēga, pērc uz reiz ar radzēm no rūpnīcas.
http://www.mcrolls.lv/radzu-piedavajums

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.