Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 11396 skatījumi

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Pirmajā reizē izkritu jau stāvvietā "tjoščā" vai kā nu viņu pareizi sauc. Otrajā reizē viss bija ok, tikai iedeva pāris punktus par to, ka spoguļos neskatījos pārāk uzkrītoši. Instruktoriem ļoti patīk, ja riktīgi griež galvu nevis vnk pamet ātru acu skatienu. Vismaz Jelgavā, par Rīgu nezinu. Un vēl - kad liek piestāt malā, pārliecinies, ka tur nav aizliegts apstāties. Arī ar to mēdz paķert uz muļķi, tāpēc centies piefiksēt apstāšanās aizlieguma zīmes.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Renārs Joma

+1404

 
Apstršķīju gajēju! :D bija 8.00 un netisham gadījās tas :D
par to parasti liek 10 un eksāmens beidzies, bet mani pažēloja! :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

T. L.

+2450

 
Tieisbas liku Jelgava un no vienvirziena ielas instruktors lika nogriezties pa kreisi.Tatad jaienem malejais kreisais stavoklis,bet tiesi kriesaja puse,uz pagrieziena bija bedre.Centos apbraukt,tapec nogriezos vairak no vidusdalas-instruktoram tas nepatika.Lika apstaties-atkal nebija labi-esot pa talu no apmales.Brauksanas beigas nolasija veselu lekciju,kur daudz kam ari nepiekritu,bet nolemu pakluset,lai jau izrunajas.Tiku cauri ar pirmo reizi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eksāmens gāja uz beigām ,Jūrmalas šosejā taisot kreiso pagriezienu iebraucu otrā krustojumā,iedegās sarkanais un es paliku starp gājēju pāreju un krustojumu nevienu netraucējot.Kautgan apzinājos , ka bija jāpaliek pirms gāj.pār.un luks.Tālāk braucot pa ātru norāvu sajūgu-(gribēju parādīt ko es māku)Atbraucot uz CSDD man ielika 2 p. Urā tiesības rokā !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Kad liku eksāmenu tad mums lika atzīmes 5 baļļu sistēmā. Dabūju 3 , laikam 1x noslāpu uz estakādes un vēl kautko nepareizi izdarīju. Par braukšanu grūti spriest, jo no tās neko vairāk neatceros, jo tas notika 1989 gadā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Tikko kā izkritu braukšanas eksāmenā uz ielas (laukumu noliku). Situācija tāda: kad tuvojos krustojumam, iedegās dzeltenā gaisma, sanāca tā paasāk nobremzēt, kas eksaminētājam nepatika. Tad nu šis uzreiz teica, ka tā nav labi. Es gan teicu, ka redzēju, ka aizmugurē nav neviena, tāpēc apstājos. Inspektors atbildēja, ka nu nākamreiz man tā var nepaveikties... Lai nu kā, šī diskusija mani drusku izsita no sliedēm (pirms tam nebija nevienas kļūdas, tikai aizrādījums, ka nebraucu ar 50, bet gan 45 km/h, kas pa lielam nav nekas traks). Nu, tad braucu uz Mūkusalas apli. Gaidu pie iebraukšanas, pa otro joslu mikriņš, pirmā brīva. Sāku kustību, tikmēr mikriņš sācis migrēt uz pirmo joslu. Rezultātā: priekšrocības neievērošana + bīstama situācija. Eksāmens beidzies. Diemžēl... Ceru drīzumā nokārtot, jau pieteicos uz jaunu eksāmenu. Pēc braukšanas beigām vēl pajautāju, ja nebūtu apļa situācijas, vai būtu nolikusi, uz ko eksaminētājs atbildēja apstiprinoši.

pirms 11 gadiem  

agicha, pirms 11 gadiem :

Man bija precīzi tāda pati apļa situācija. ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Es baigi satraucos, pilnīgi kāja drebēja un griezos pa kreisi vēl pirms iedegās papildsekcijā zaļais. Būtu izlasījis šito (http://www.autoskolasriga.lv/ka-nokartot-csdd-brauksanas-eksamenu/) noteikti būtu nolicis, bet nu tagad tiesības jau vairāk kā gadu kabatā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Galvenais skatīties uz zīmēm, ja tās saprot, problēmām nevajadzētu būt :) Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.