Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1366 skatījumi

Vai kaadam ir bijusi saistiiba ar...???

Bizness un finanses » Cits

Taaa tad gribeetu uzzinaat vai kaads ir pasuutijis (datortehniku,mobilos telefonus vai jebkaada tipa tehniku) no saita http://www.alibaba.com???
Un ja esat tad uzrakstat kaadas kvalitates preces,cik ilgaa laikaa un vai vispaar atnaak liidz LV un vai taa nav viena liela kraapshanaas!
Saprotu,ka tas ir vairumtirgootaaju(wholesaler) saits bet nespeeju noticeet tam ka piemeeram taapati NOKIA n97 maksaa 200$- visticimaak,ka kopija bet raksta ka orgjinaals!
Arii datoram(laptopam) Dell Alienware M17X Kura cena ir saakot no 1799$ veikalaa-skatoties kaada komplektaacija,ir atrodams ar maximaalo komplektaaciju un cena 800$!
Lieta taada ka vnk tas apmaksas veids caur Moneygramm vai Western union ir dikti diivains un jaamaksaa papriekshu nevis pie sanjemshanas!
Ja kaads ir ko pircis tad luudzu dalieties ar info!
Paldies par atsauciibu jau ieprieksh!

Pirms 14 gadiem

Un cenas ir arii ja njem vienu vieniibu!tas atkariigs kaa sarunaa ar wholesaler diileri!

Gatis Mateuss, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Un kā ar garantiju precei un visu pārējo?Jāsūta atpakaļ atkal uz otru pasaules galu?Vismaz es uzskatu,ka drošāk ir ņemt tepat Latvijā,vismaz var apskatīties kur prece ražota.Pilnīgi var būt,ka atnāk tā NOKIA n97,bet ražotājs Ķīna.Un tur arī būs tā atšķirība.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Yaris Wilxly

+5365

 
tās cenas ir nejau par vienu vienību , bet fūri, cisternu, kravu x1000, bet tā ja interesanti iepazīties cik cenā kāpj lidz veikala plauktam nonākot

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.