Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agris Akulovs

+10809

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2055 skatījumi

Kur var uzzināt teoriju par bruģēšanas un asfaltēšanas darbiem?

Bizness un finanses » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
http://www.apollo.lv/portal/ipasums/2010/articles/78634
te gan maz,bet pamata sagatavošana aprunāta,blīvēšanas vieta var liet ar ūdeni,lai sasēžas.

pirms 14 gadiem  

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

Ja cilveks bruges tikai savu pagalmu, tad +/- ar so informaciju pietiks. bet ta, ka man ir nacies saskarties ar brugesanu, tad raksts ir parak nepilnigs, lai varetu uztaisit +/- kvalitativu klajumu, kas izturetu vismaz 1 ziemu ar so gan nepietiks. vajag pameginat tad sameklet kadu, kam ir pieredze. ja gribas ieekonomet, tad var panemt 1 meistaru, kurs varetu ar pasu majas saimnieku kopigi uzlikt to brugi vai ari pats saimnieks avr pameginat pieteikties kadai brigatei par paligu uz vismaz 1 objektu un paskatities kaa tas leitas daras, bet brigades jau ari ir visadas.

verners osis, pirms 14 gadiem :

piekrītu,bet tur jāskatās kāds pagalms,ja dzīva smilts,tad pašam sanāks labi un līmenim pietiks ar līmeņrādi +/-,ja ir būvgruži to ari var bērt.Ja kādu var dabūt kas pamāca tad vispār brīnišķīgi.

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

a un vel jarekinas, ka bus jaizire tomer dazas iekartas, nu vibroplati tomer vajadzetu, fleksi ari, ja tada pasam nav, bez tiem kaut ka neiztiks. Jo ipasi, ja ir domats, ka masina kadreiz uz celina uzbrauc, tad tiesam bez tas vibroplates neiztikt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ceļu būves inženiera profesiju iespējams apgūt Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU). Būvniecības fakultātē ir izveidota pirmā līmeņa studiju programma ar specializēšanos transportbūvēs. Mācību ilgums ir trīs gadi.
Bet tieši bez studēšanas to apgūt būtu visai sarežģīti, jo Latvijā tieši par šo jomu kursu nekādu nav. Ja grib mācīties pašmācības ceļā, tad internetā jāskatās literatūra citās valodās, par bruģēšanu esot visai plaša literatūra vācu valodā.
Kā arī var painteresēties RTU būvniecības fakultātes bibliotēkā(viņiem ir sava atsevišķā bibliotēka).

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.