Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1926 skatījumi

e-bay

Bizness un finanses » Cits

Var jau būt,ka šāds jautājums ir bijis, bet meklētājā neatradu. Lieta tāda, ka vakar e-bayā piedalījos izsolē. Izsoles beigas nesanāca sagaidīt, jo bija steidzami jāaizbrauc. Uzliku maksimālo likmi un prom. Tikai tagad tiku pie datora un redzu, ka to lietu esmu vinējusi, man uz e-pastu ir atsūtīts rēķins, bet kad spiežu apmaksāt, tad parāda error. Un raksta, ka apmaksāt vajadzeja izsoles dienā, t.i. vakar. Ko man tagad darīt, izlikties par beigtu vai kā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Tu mēģināji samaksāt, bet Tev nesanāca. Es Tavā vietā tagad izliktos par beigtu, ja pārdevējam dikti vajadzēs to samaksu, pats atsūtīs Tev atkārtoti!

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Tnk, tā arī darīšu !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lieta ir nopietna, parasti var apmaksāt septiņu dienu laikā, neskaitot izejamās, tev obligāti ir jāsazinās ar to pardevēju un jānoskaidro, kas par problēmu... Maksājumu vajag vienmer veikt ar PayPal palīdzību un nav nekādas problēmas. Gaidīt, ka viss atrisināsies pats no sevis ir pilnīgi stulbi, ja pārdevējs uz tevi uzliks to dzelteno trīstūrīti ar izsaukuma zīmi, tad sāksies lieli sūdi... Pec trim tādiem Tevi bloķēs uz,... kā minimums diviem gadiem....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

XXXXX

+920

 
Vienīgais ko vari darīt - uzraksti pārdevējam, lai atsūta jaunu rēķinu, ka gribi nopirkt preci pa šo cenu... parasti viņi piekrīt, ja nu vienīgi prece nav pēdējā ;)
Vienmēr jāpievērš uzmanību tam, vai listingā pārdevējs nav norādījis ''immediate payment''

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Nav jau tā, ka man to preci vajag uz visiem 100%. Es domāju par to, ja, teiksim, es šo rēķinu pamaksāt nevaru, bet nepieprasu arī jaunu, tad kas notiek? Prece tiek adota nākamajam solītājam un man par to nekas nav? Negribēts, lai piestāda soda sankcijas. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.