Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gundega Ezera

+2960

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2745 skatījumi

Vai Amvei ir sava veida "sekta" ?

Bizness un finanses » Cits

Sastopot cilvēkus, kas iesaistījušies šo produktu izplatīšanā, neko citu neatliek secināt...Ar viņiem vairs nav iespējams normāli sarunāties - jebkurš jautājums noved pie Amvei. Nerunājot jau par to, ka šie cilvēki par visām varām, jebkurā dzīves situācijā mēģina Tevi ievilkt savā pulciņā. Piemērs, izteicu draudzenei komplimentu, ka viņa labi izskatās un kādu atbildi saņēmu: "Es jau Tev saku, Amvei ir super produkti, tikai pateicoties tam izskatos labi" u.t.t.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ērika Kļava

+1187

 
esmu no sis sektas :D viss nav tik traki ka izklausas! kaut gan ka kuru tas ietekme... es visu uztveru it ka no malas, parak neiekarstot un man patik sis firmas darbibas principi un tiklveida marketings vispar ir pelnosaka nozare pasaule. un ari draugus tur esmu tikai ieguvusi un nevienu pazaudejusi... protams, ka visi mes gribam piesaistit cilvekus, jo no ta atkariga musu pelnja! gramatas ir forsas, katram ieteiktu izlasit... dzive noder! ari produkcija ir laba, ka neka razota ASV.
vienigais minus , ko saskatu, lidz tai pelnjai gars celjs jaiet... un tadam slinkam cilvekam ka man, sevi japiespiez iet meklet jaunus cilvekus, kuriem pastastit un piedavat iespeju!

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Tu jau saprotu, nekā personīga. :) Mēs šeit diskutējam katrs par savu pieredzi.

Jānis Lapiņš, pirms 14 gadiem :

Pasen arī es biju ielaidies šajā afērā - viss jau ir OK, tik baigo uzņēmību vajag lai nonāktu līdz peļņai. Tā kā man tādas uzņēmības nebijas, tas es tam ātri vien atmetu ar roku, pat neņemot vērā to iedvesmojošo atmosfēru pēc katra semināra apmeklējuma Polijā (tajos laikos tādi notika tur).
Štrunts ar to peļņu, bet daži produkti tik tiešām ir super labi. Protams, ka ir arī daži, kuriem cenas un īpašību attiecību pamatojumu nesaskatīju.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pilnīgi piekrītu! Viņi visi kā zombēti, uzbāzaš un neliekas mierā. Un paši no malas neredz, cik tas ir "maigi izsakoties" dīvaini. Braukā tur uz kautkādiem seināriem, mācībām :o tas ir TIKAI produkts gribas teikt, bet viņi saka, nēēēē, tas nav tikai produkts, tas ir nez kas tur.
Domāju, ka tādā veidā viņi var iegūt tikai zemi izglītotu auditoriju (lasi, pircējus) jo izglītots un ar kaut nelielu intelektu apveltīts cilvēks muks pa gabalu :D
Un es joprojām nesaprotu kāda vella pēc man būtu jāpērk zobupasta, kuru var lietot pāris gadus??? :D
Lūk, beidzot man radās izdevība izvirst par šo vājprātīgo Amvei padarīšanu :)

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Vai ne ? Draudzene ciemojās pie manis un es viņai piedāvāju - tēju vai kafiju ? Viņa man atbild: tēju, (nav svarīgi )- manuprāt zaļo. Es konstatēju - šī tēja beigusies. Kad pasaku to viņai, viņa atbild: "Nu redzi, es Amvei nopirku tēju un mēs jau divus gadus neesam pirkuši, jo tur vienā iepakojumā ir 200 dažādu tēju paciņas"un bla, bla, bla. Ar katru minūti man kļuva arvien baisāk. Sapratu, ka šo cilvēku vairs nepazīstu...

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

:D
Mums ar tām 200 tējas paciņām nepietika... :D

Starp citu, kādreiz neeksistēja tādi "iepakojumi", cilvēki varēja brīvi izvēlēties produktus, bet tagad, lai nopirktu zobu pastu ir jāpērk arī kaut kādi mēsli kurus tu pa nezini, kā lietot. :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MLM Forums

0

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mana mamma laicīgi no tā izstājās. :D
Šis MLM izmanto propagandu tādā veidā ietekmējot cilvēka viedokli un domāšanu par labu šim produktam.
Pats to esmu izjutis, bet es lasu grāmatas (izglītojos), tāpēc uz mani tas nekādu iespaidu neatstāja.
Man ir zināmi cilvēki, kuri tā dēļ ir zaudējuši labas attiecības draugu lokā.

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Ar savu draudzeni un vēl pāris paziņām, TIEŠI šī iemesla dēļ vairs nekontaktējos. Manuprāt, cilvēki tur organizētajos semināros atstāj savu skaidro saprātu un kļūst par Amvei vergiem, vai robotiem. Es nezinu kā tur notiekošo marazmu nosaukt. Ja kaut kāda Amvei dēļ ir jāzaudē draugi un paziņas, tad man trūkst vārdu...

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

Kā teicu, tā ir propaganda.
Viņi tiek apmācīti, kā to veikt. To var lieliski pamanīt, piemēram uzdodot, āķīgus jautājumus - viņi izvairās, vai atbild ar standartatbildi.
Tas ir bizness. Rēķinies ar to, ja Tev tiek kas tāds uzspiests no drauga/paziņas puses, tad viņi ir savtīgu un ekonomisku interešu vadīti, jo piesaistot Tevi, viņi pelna.
Pats to "skolu" esmu izgājis. :) Varētu mani pat uzskatīt par MLM "sektas" nodevēju. ;)

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Kas ir MLM ? Masveida lobēšanas mafija vai kā ? :)

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Ahā-našol:) It is easier than you think to make money at home and secure for yourself a financial future that you can count on.The secret to finding success when you work with an MLM is to work only with a company that has a product that is sellable and practical as well as a business that has proven results in making money through it’s MLM plan.Take the stress out of your search by using our easy survey above and we will locate an MLM plan that you will be happy with for a long time.

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Daudz nekļūdījos. Tā arī ir. Masveida lobēšanas mafija.

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

Multi Level Marketing

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Jā - jā. Jau atradu - paldies. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.